Jouw foto als halftone wanddecoratie

Buitengewone optiek met foto's in punt- of lijnstructuur

vanaf 35,99 €

Jouw Halftone foto in 60 x 40 cm

Contrastrijke weergave van je motief in reprografische lijnen

49,99 €54,99 €

Gefreesde foto van hout

Creatief & uniek: jouw mooiste foto als halftone

vanaf 44,99 €

Jouw Halftone foto in 0 x 0 cm

Maak een echte eye-catcher van jouw foto op echt hout

vanaf 35,99 €

Nu beginnen

  Halftone foto op hout

  Kies voor unieke halftone wanddecoratie: laat je foto in hout frezen. Je foto wordt met een speciale cnc-frees in een zwarte houtplaat met een wit oppervlakte gefreesd. Hoe dieper in de houtplaat wordt gefreesd, des te donkerder het effect.
  Jouw haltone foto kan gefreesd worden in de vorm van lijnen of puntjes. Deze techniek is uiterst geschikt voor foto's met sterke contrasten of voor foto's met een duidelijke focus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto met een dierbare of portretten met een rustige achtergrond. Upload je foto in de configurator en ontdek direct of jouw foto geschikt is als halftone!

  • Gefreesde lijnen of punten.
  • Zwart-wit uitvoering van je foto.
  • Unieke wanddecoratie.

  Verder lezen

  Halftone wanddecoraties

  Zwart-wit foto gelijnd

  Jouw halftone foto in zwart-wit, weergeven door middel van gefreesde lijnen in hout. Het kleurverschil komt tot stand door middel van het diepteverschil in frezen.

  Meer informatie

  vanaf 35,99

  Productietijd ca. 9 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Zwart-wit foto gestippeld

  Jouw halftone foto in zwart-wit, weergeven door middel van gefreesde stippels in hout. Het kleurverschil komt tot stand door middel van het diepteverschil in frezen. Tevens worden de gaatjes in verschillende maten gefreesd, waardoor er een extra optisch contrast ontstaat.

  Meer informatie

  vanaf 44,99

  Productietijd ca. 9 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Formaten en prijzen

  Accessoires

  Accessoires: Fischer winkelhaak en pluggenset

  Fischer Winkelhaken Duebel Set

  Fischer winkelhaak en pluggenset

  Met de winkelhaak en pluggenset creëer je perfecte condities voor de optimale bevestiging van je afbeelding aan de wand. De winkelhaak is ideaal voor foto's op linnen en afbeeldingen op fotoplaat, zoals afbeeldingen op acryl of foto's op aluminium dibond met een speciale manier van ophangen. Inhoud: 2 winkelhaken (65 mm lang, doorsnede 5 mm) en 2 pluggen SB8/6 (lengte 40 cm) Voorbereiding van de wandboring met een boring van 8 mm doorsnee.

  Meer informatie

  Fijn gebreide nylon handschoenen

  De naadloze, fijn gebreide handschoenen bieden bescherming tegen vingerafdrukken en krassen, en zijn vooral geschikt voor kwetsbare afdrukken zoals ingelijste posters, foto's op acrylglas of afdrukken op glas. De fijn dragende handschoenen zijn uiterst pluisvrij en wasbaar.

  Meer informatie

  Wij bieden je de accessoires tijdens het verdere bestelproces aan!

  Productie en verzending

  • Productie

   Wij printen je motieven met hoogwaardige precisieprinters, die met behulp van een perfect kleurenbeheer een eersteklas resultaat geven. Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal 1440 dpi perfect op het materiaal overgebracht. Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding. Als de foto is afgedrukt, zorgt de cnc-snijmachine ervoor dat de kant-en-klare afdruk tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Linnen wordt bijvoorbeeld tot op de millimeter nauwkeurig op de hoogwaardige Perfect Frame-spanlijsten uit onze eigen werkplaats gespannen. Ook het nawerk dat altijd nodig is, bijvoorbeeld het slijpen van de randen bij afdrukken op glas of het lamineren van reuzeposters, wordt met behulp van de modernste techniek gedaan, zonder de hoogst mogelijke glans van je foto uit het oog te verliezen.

  • Verzending

   Wij willen dat het product dat je hebt besteld, veilig aankomt. Onze medewerkers zorgen dus voor een betrouwbare verzending, van verpakking tot aan de uitlevering. Je afbeelding wordt op onze verzendafdeling zorgvuldig in speciale dozen verpakt, die de ideale bescherming bieden. Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking. Na dit proces geven we je levering als verzekerd pakket over aan een van onze premium-verzendpartners. Zodra je afbeelding onze productieafdeling verlaat krijg je van ons per e-mail een track-and-trace code, waarmee je altijd kunt nagaan waar je pakket zich bevindt.

  • Vertrouwen

   Je uploadt je foto en kiest de gewenste opties in de product designer uit. Al je gegevens worden versleuteld doorgestuurd en door ons altijd vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst van je bestelling zorgen wij voor de verwerking en daarna voor de veilige verzending. Je bestelde product doorloopt tijdens de productie en ook afsluitend, nadat het klaar is, een regelmatige en strenge kwaliteitscontrole. De speciaal op jouw product aangepaste verzendverpakking zorgt dat je bestelling onbeschadigd en met juist deze kwaliteit bij jou aankomt.

   Vertrouw op ons en op het gouden eKomi-zegel, het waarderingscertificaat voor myposter dat we van duizenden enthousiaste klanten hebben gekregen.

  • 24-uurs express-service

   Wij bewerken en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen. Als we je bestelling voor 11 uur binnen hebben, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd, ook op zaterdag. Alle producten die je met express-levering kunt bestellen, vind je in onze Express-shop

   De optie "Express" voor de productie en levering van je afdruk kun je tijdens de bestelprocedure in het "winkelmandje" kiezen. De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.

  • Gegarandeerd tevreden

   Wij willen dat je 100% tevreden bent met je product. Daarom combineren we hoogwaardige materialen met de beste verwerking en milieuvriendelijke productie. Meer dan 1.000.000 verkochte producten spreken voor zich - wij werken met de hoogste kwaliteitseisen. Mocht de kwaliteit ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade hebben geleden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

  Motievenwereld

  Wij houden van wat we doen.

  Alleen bij myposter kun je er zeker van zijn dat je na het uitpakken een afbeelding in handen hebt die jouw hart sneller laat kloppen.

  Maak kennis met ons