Cool move!: Diverse canvas-formaten voor de helft van de prijs! Wees er snel bij!

Help & Service

Hier vind je antwoord op al jouw vragen

Terug naar het overzicht

Hoe kan ik een bestelling opnieuw activeren?

Als je een bestelling wilt herhalen, is dit eenvoudig mogelijk via jouw myposter-klantenaccount. Je kunt een oude bestelling met één klik gemakkelijk activeren. Log in met jouw login gegevens. In het klantenaccount staat een overzicht van eerder bestelde artikelen. Selecteer het gewenste artikel. Klik op de knop "opnieuw bestellen" om het product in het winkelwagentje te plaatsen.