Cool move!: Diverse canvas-formaten voor de helft van de prijs! Wees er snel bij!

Help & Service

Hier vind je antwoord op al jouw vragen

Terug naar het overzicht

Kan ik meerdere bestanden tegelijkertijd uploaden?

Je kunt elk gewenst aantal bestanden selecteren, deze worden dan achtereenvolgens in de product-configurator geüpload zodra je op 'openen' klikt. De geüploade bestanden worden dan weergegeven als preview, je kunt elke afbeelding vervolgens bewerken. Wanneer je het product in het winkelmandje plaatst, dan wordt deze niet uit de preview verwijderd.