Nu in de Sinterklaasshop tot wel 63% korting op jouw persoonlijke cadeaus!

Help & Service

Hier vind je antwoord op al jouw vragen

Terug naar het overzicht

Wat is het verschil tussen een echt en een digitaal fotoboek?

Bij echtfotoboeken (Premium) worden de foto´s op echt professioneel fotopapier belicht en niet geprint zoals bij de digitale fotoboeken (Classic). Voor deze exclusieve fotoboeken gebruiken we alleen hardcover en layflat bindingen. Door middel van platliggende pagina's kunnen foto´s ook volledig en zonder vouwlijn op twee pagina's worden weergegeven. De Premium fotoboeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten: in A4 en A3. Het echt fotoboek heeft plaats voor maximaal 98 pagina's in mat of glanzend. De pagina's zijn bijzonder stabiel door het gebruik van 180g / m2 fotopapier dat dubbelzijdig in het fotoboek wordt bedrukt (360 g / m2).

Voor de Classic, digitaal geprinte fotoboeken worden de foto´s afgedrukt op fotoboek papier van 200 g / m2. Een optimaal afgestemd kleurbeheer garandeert kleurechtheid en zorgt voor briljante foto's. Met een extra UV-laagje worden de foto´s duurzaam beschermd. Digitaal fotoboek heeft plaats voor maximaal 156 pagina's in mat of glanzend. Naast de verschillende aangeboden formaten van A4 tot 30 x 30 cm heb je ook de keuze tussen hardcover of softcover. Dankzij de robuuste PUR-binding is het fotoboek zeer duurzaam en blijft ook na veelvuldig doorbladeren nog mooi. Bij de fotoboekjes worden de foto's tevens op hoge kwaliteit digitaal papier geprint. De boekjes zijn met hun maximaal 32 afdrukbare pagina's vooral voor een kleinere foto-project geschikt.

Fotoboekjes (digitaal print) zijn verkrijgbaar in formaat A5 en A4 staand en in 20 x 20 cm. Met de stabiele binding kunnen foto´s ook volledig op twee pagina's worden weergegeven.

Was dit artikel nuttig?

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij staan je ook graag persoonlijk te woord

022 736 189 ma - vr 8.00 - 16.00 uur

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons