Zomer Sale - Topactie van de week
Tot wel 47% korting op forex!

!!! Alleen deze week !!!

myposter White Label

Jouw huisstijl, onze kwaliteit en snelheid

Met de myposter White-Label oplossing verzenden wij je pakket in jouw naam. Op het pakket en het afleveringsbewijs wordt het gewenste afzendadres vermeld. Ook heb je de keuze om je eigen logo toe te voegen.

Wij bieden twee mogelijkheden aan om gebruik te maken van onze White Label Service, namelijk: met je account en met onze API.

Je account is een snelle, makkelijke manier voor onze White-Label oplossing, al vanaf de eerste bestelling. De API-connectie bevelen wij aan vanaf 30 bestellingen per dag, deze worden dan automatisch verwerkt.

Beide White Label Services zijn kostenloos en vanzelfsprekend kun je rekenen op onze snelle levertijden. Op deze manier kun je jouw fotoafdrukken bij myposter in de gebruikelijke kwaliteit laten produceren, maar doe jij je voor als de exclusieve producent van de producten.

Activeer de White Label Service in jouw account in maar enkele stappen. Maak nu je account aan!

Neem contact met ons op via het contactformulier om te profiteren van onze White Label actie voor nieuwe klanten. Je krijgt voor je eerste bestelling een kortingscode van 10 euro per e-mail opgestuurd.

Verder lezen
 • Wat houdt White Label precies in?

  Wanneer je gebruik maakt van de White Label oplossing, verzenden wij je producten in jouw naam. Op het pakket en de pakbon wordt jouw adres vermeld. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je logo toe te voegen.

  Op deze manier kun je jouw fotoafdrukken bij myposter laten produceren, maar doe jij je voor als de exclusieve producent van de producten.

 • Waar wordt mijn logo weergeven?

  Jouw logo wordt met je gewenste afzendadres op de frankering en de pakbon geprint.

  Ook op de producten zelf wordt geen myposter-logo afgebeeld.

 • De White Label service in jouw account

  Je kunt de White Label service heel eenvoudig activeren.

  1. Meld je aan in jouw account.
  2. Vul je gewenste retouradres in
  3. Voeg een logo toe (optioneel)
  4. Ontwerp je pakbon (voeg o.a. je rekeninggegevens en adres toe)
  5. Controleer je gegevens en sla deze op
  6. Activeer de White Label service

  Wanneer de service geactiveerd is, verschijnt er een notitie bovenaan het scherm: "White Label service is voor deze bestelling actief". Orderbevestigingen, facturen en tracking-links om het pakket te volgen, sturen wij naar het e-mailadres dat in het account is aangegeven. De White Label service is gratis en kan vanaf de eerste bestelling gebruikt worden.

 • myposter API - de rechtstreekste verbinding met myposter

  Met de myposter API kun je als partner van myposter je bestellingen rechtstreeks via onse REST interface naar de productie sturen. Door de support van de bestandsformaten JSON en YAML kunnen we je volledige flexibiliteit bieden bij de verbinding. Met de API-verbinding kunnen wij ook het dropshippen (levering aan de eindklant), ook met whitelabel-productie, voor je verzorgen. Als extraatje kun je de status van je bestelling ook in real time via de productiestatus bekijken.