FAMILY DAYS: Bespaar nu 50% op je tweede favoriete product met de code SAVE50

brand teaser image

Perfect geschikt: jouw foto's als fotowand.

Jouw nieuwe fotowand - de wereld trekt bij je in!

Verwelkom de metropolen van de wereld als nieuwe kamergenoten!
Jouw favoriete foto's van echte wereldsteden zien er geweldig uit en geven elke woning een internationaal tintje. Of het nu gaat om je mooiste vakantiefoto's, landschapsfoto's, familiefoto's of kunst: jouw mooiste foto's maken jouw huis gezellig en zorgen voor een bijzondere sfeer. Hieronder vindt je tal van ideeën voor fotowanden en hoe je deze kunt gebruiken om je eigen fotowand te ontwerpen - het is heel eenvoudig!

De fotowanden zijn verkrijgbaar voor een onverslaanbre setprijs en exclusief in onze MYPOSTER iOS- en Android-app. Trouwens: wil je eerst testen of je nieuwe fotowand in de hal, woonkamer of slaapkamer het beste werkt voordat je jouw fotowand gaat ontwerpen? Gebruik dan gewoon de preview-functie in de app.

Verder lezen

Onze fotowanden: Raster

Fotowand: "Kopenhagen"

Fotowand: "Stockholm"

Fotowand: "Madrid"

Fotowand: "Hamburg"

Fotowand: "Wenen"

In een rij

Fotowand: "Barcelona"

Fotowand: "Praag"

Fotowand: "Berlijn"

Fotowand: "San Francisco"

Fotowand: "Boedapest"

Uitgelijnd

Fotowand: "Palermo"

Fotowand: "München"

Fotowand: "Rio"

Fotowand: "Miami"

Fotowand: "Sydney"

Salon Style

Fotowand: "Petersburg"

Fotowand: "Paris"

Fotowand: "New York"

Fotowand: "Shanghai"

Fotowand: "Chicago"

Blok

Fotowand: "Toronto"

Fotowand: "Nice"

Fotowand: "Amsterdam"

Fotowand: "Moskou"

Fotowand: "Tokio"

Fotowand inrichten: pas je fotowand aan het interieur aan

Fotowand inrichten

Fotowandcollage: alles op maat

Voor een harmonieuze opstelling speelt jouw inrichting een cruciale rol: Boven een commode werkt bijvoorbeeld grote opstelling optimaal. Naast een klein bijzettafeltje werkt een kleine opstelling goed Als vuistregel geld: de opstelling is 2/3 tot 3/4 zo breed als het meubel. Daarom bieden wij onze fotowanden aan in 3 formaten: Small, Medium en Large. Hiermee vind je de perfect maat voor aan jouw muur.
De juiste lijsten maken de sfeer

Fotowand ideeën: de juiste lijsten maken de sfeer

Natuurlijk werkt jouw nieuwe fotowand ook zonder lijsten. Maar niets geeft je fotowand zoveel belevingswaarde als verschillende lijsten, met of zonder passe-partout. Er zijn 6 verschillende lijstkleuren om uit te kiezen: zwart, wit, zwart gevlamd, wit gevlamd, natuur eiken en natuur beuken. Alle lijsten zijn door ons met de hand gemaakt en alleen geproduceerd met duurzaam hout. Zo vind je de perfecte look voor jouw ruimte.

Voordat je jouw fotowand gaat ontwerpen: weet je de ophangstijl al?

 • Strak met een uitgelijnde ophanging

  Strak met een uitgelijnde ophanging

  Wanneer je jouw fotowand plant, moet je eerst een ophanging kiezen om een ​​esthetische fotowandopstelling te bereiken. In het geval van een "uitgelijnde" ophanging zijn de hoeken en randen van alle afbeeldingen georiënteerd d.m.v. een denkbeeldige middellijn. De afstand tussen de afbeeldingen moet altijd hetzelfde zijn, maar kan ook horizontaal als verticaal variëren.
 • Schik je foto's in een rij

  Schik je foto's in een rij

  Verticaal of horizontaal in een lijn, de fotowand type "in een rij" is een klassieke vorm. Als je verschillende formaten wilt gebruiken, heb je twee opties: je kunt de foto's gelijk schikken aan de randen of je kunt ze schikken op een denkbeeldige middellijn - hoe dan ook, jouw fotowandcollage komt goed tot zijn recht.
 • Salon Style

  Nog meer inspiratie voor fotowanden: Salon Style

  Talrijke dicht bij elkaar geplaatste foto's bedekken bijna je hele muur. Deze opstelling zorgt voor een georganiseerde chaos, wat vooral bij creatievelingen tot de verbeelding spreekt.
 • Harmonie met de rasteropstelling

  Harmonie met de rasteropstelling

  Net als bij een schaakbord zijn de foto's gerangschikt in een raster. De lijst van je foto's moeten op een lijn hangen en de afstand tussen de foto's moet aan alle kanten hetzelfde zijn. De rasteropstelling werkt het beste als alle foto's hetzelfde formaat hebben.

Met montagehandleiding

 • Monteer je foto's vakkundig

  Harmonie met de rasteropstelling

  Net als bij een schaakbord zijn de foto's gerangschikt in een raster. De lijst van je foto's moeten op een lijn hangen en de afstand tussen de foto's moet aan alle kanten hetzelfde zijn. De rasteropstelling werkt het beste als alle foto's hetzelfde formaat hebben.
 • Stapsgewijze instructies

  Fotowand DIY: stapsgewijze instructies

  Beloofd - op het moment dat jij je fotowand maakt, laten we je niet alleen: We geven je gedetailleerde stapsgewijze instructies die precies beschrijven hoe jij je fotowand netjes op de muur monteert. Je ontvangt de instructies per e-mail en kunt deze ook op elk moment downloaden in je account.
App Software Teaser

Ken je de myposter-app al?

Print eenvoudig je leukste foto’s vanaf je smartphone. Altijd en overal!

98% tevreden klanten