Sinterklaas sale!
Nu t/m 19 november 12% extra korting met code SINT12ALLES

Voor elke klant een oplossing

We vinden voor iedere klant een persoonlijke oplossing die alle wensen aanspreekt.

Jouw partner voor grote opdrachten

Op maat gemaakt voor grote bestellingen. Mogelijk via onze API verbinding of ons white-label programma.

myposter - jouw partner voor grote opdrachten en kleine aantallen

Jij wil een groot aantal foto's in kleine oplage laten afdrukken? Je bent fotospecialist en zoekt een betrouwbare drukpartner die hoge kwaliteit levert? Je hebt een webshop voor drukproducten en zoekt een breed opgestelde producent? Voor al deze behoeften zijn wij de goede partner. Stuur een e-mail naar service@myposter.nl of bel ons op +31 (0)20 49 90 713. We verheugen ons op de samenwerking!

Verder lezen
 • Aanbiedingen voor bedrijven/grote klanten

  Bij bestelling van grotere aantallen resp. regelmatige bestellingen in grotere oplagen brengen wij graag een offerte op maat uit. Ook de organisatie van het transport - bijvoorbeeld op pallets en rechtstreekse levering op een beurs - kunnen we voor onze rekening nemen. Bovendien kunnen we jou als bedrijfsklant ook aankoop op rekening als betaalmogelijkheid aanbieden.

 • myposter API - de rechtstreekste verbinding met myposter

  Met de myposter API kun je als partner van myposter je bestellingen rechtstreeks via onse REST interface naar de productie sturen. Door de support van de bestandsformaten JSON en YAML kunnen we je volledige flexibiliteit bieden bij de verbinding. Met de API-verbinding kunnen wij ook het dropshippen (levering aan de eindklant), ook met whitelabel-productie, voor je verzorgen. Als extraatje kun je de status van je bestelling ook in real time via de productiestatus bekijken.

 • Aanbiedingen voor wederverkopers

  Voor fotografen, resp. fotospecialisten hebben we ons programma voor wederverkopers. Door onze aantrekkelijke condities kun je de uiterst concurrerende prijzen van myposter aan je klanten doorgeven. En dus profiteert iedereen: Je klanten krijgen een goede prijs en een prima kwaliteit. Jij hebt een betrouwbare, aantrekkelijke drukpartner en wij hebben via jou een nieuwe tevreden klant.

 • White Label-oplossingen

  Door de rechtstreekste verbinding met de myposter-productie kunnen we je producten ook in White Label, dat wil zeggen met een eigen branding, produceren en verzenden. Op die manier profiteren je klanten net zo van de perfecte kwaliteit en de betrouwbaarheid van myposter als van je eigen merk.