Maak jouw eigen fotocollage!

Creëer je droomcollage met tot wel 81 foto's en diverse lay-outs

Breng al je fotocollage ideeën tot leven!

Maak gebruik van onze slimme collage maker en bestel jouw fotocollage als wanddecoratie.

Collage naar wens: kies je eigen formaat & materiaal

Kies je mooiste foto's en breng ze samen in een geweldigde collage!

Jouw collage als Poster in 30 x 20 cm

Jouw persoonlijke fotocollage op premium materiaal

3,99 €

Jouw fotocollage op het materiaal naar wens

Jouw wensfotocollage op premium materiaal afgedrukt. Wij maken alles op maat

 • Vele designs
 • Op diverse materialen te bestellen
 • Verschillende kaders beschikbaar
 • Voeg zelf teksten toe

Jouw zelfgemaakte fotocollage als speciale wanddecoratie

Een foto zegt meer dan duizend woorden; een fotocollage vertelt pas ècht een verhaal. Maak je eigen fotocollage gratis en bestel 'm vervolgens als bijzondere wanddecoratie! Je hebt een ruime keuze uit materialen voor jouw eigen fotocollage.

Dankzij speciale druktechnieken komt jouw fotocollage op canvas of als postercollage enorm goed tot zijn recht. Of laat je collage op acrylglas of alu-dibond afdrukken: de prachtige kleuren en scherpte zullen je versteld doen staan! Wil je voor een luxueus effect gaan? Kies dan voor gallery-bond, dit is een combinatie uit alu-dibond en acrylglas en laat jouw foto stralen!

Kies uit diverse layouts bij het maken van jouw collage. Zo kun je tot wel 81 foto's in de 'do-it-yourself afbeelding' toevoegen. Daarbij heb je de mogelijkheid om je fotocollage precíes te maken zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld het bijpassende thema zoals reizen, bruiloft, liefde en nog véél meer. Maak zelf eenvoudig een fotocollage en bestel 'm als wanddecoratie: gebruik hiervoor onze collagemaker: snel ontworpen zonder software te downloaden!

Verder lezen

Collage als afbeelding

Jouw eigen collage als afbeelding

Jouw fotocollage in een handomdraai gemaakt en als kant-en-klare wanddecoratie besteld! Zó makkelijk kan het zijn. Kies uit verschillende designs en templates uit de collagemaker en maak 'm geheel naar wens! Met de vele ontwerpmogelijkheden maak je binnen no-time jouw eigen collage met tot wel 81 foto's. Voeg eenvoudig teksten en kleuren naar wens toe. De collagemaker is makkelijk te gebruiken en volledig gratis. En dat zonder software-download!

Meer informatie

Formaten en prijzen

Jouw persoonlijke fotocollage

 • De eerste stap naar het maken van je eigen fotocollage

  Met de designmogelijkheden van myposter maak je jouw fotocollage helemaal naar wens. Combineer persoonlijke foto’s in jouw favoriete stijl. Maak een collage van verjaardagen, bruiloften, je babycollectie of van je trouwe viervoeter! De mogelijkheden zijn eindeloos. Met je creatieve collage als wanddecoratie breng je pas écht sfeer in huis. Kies je favoriete afbeeldingen en combineer ze met de juiste materialen en formaten. Zo creëer je een unieke fotocollage die helemaal aansluit op jouw wensen. Wij bieden alle mogelijkheden voor het maken van jouw persoonlijke creatie. Bij ons kun je jouw fotocollage laten printen als wanddecoratie op topmateriaal naar keuze: kies uit posters, canvas, glas en nog véél meer. Selecteer vervolgens het gewenste formaat en voordat je het weet geniet je thuis van jouw unieke, persoonlijke collage. Ontdek nu hoe makkelijk het is! Maak snel je eigen fotocollage en bestel als wanddecoratie.

 • Al jouw mooiste foto’s in één: laat je fotocollage afdrukken

  Fotocollages zijn een geliefd cadeau. Maak je cadeau extra bijzonder en laat de collage bij ons als hartvormige afbeelding afdrukken of als panorama canvas.
  Ben je op zoek naar een speciaal product voor je inrichting of wil je jouw kunst presenteren in een galerie? Dan is Gallery Bond het perfecte product hiervoor.

  Gallery Bond is een van de beste producten om je kunstwerken op te presenteren. Bij deze optie wordt je afbeelding op hoogwaardig papier afgedrukt. Vervolgens wordt de afdruk op 2 millimeter sterk, hoogglanzend acrylglas gelamineerd en met 3 millimeter dik aluminium dibond afgedekt. Voor de afdruk van je foto wordt een 12-kleuren printer gebruikt, dit zorgt voor een uiterst realistische weergave van jouw originele afbeelding.

Wij houden van wat we doen.

Alleen bij myposter kun je er zeker van zijn dat je na het uitpakken een afbeelding in handen hebt die jouw hart sneller laat kloppen.

Maak kennis met ons