De zoektocht is voorbij! Bestel ontspannen jouw wanddecoratie, fotoboeken en nog veel meer bij ons. Naar de Sale!

5 redenen waarom je het myposter fotoboek geweldig zult vinden!

 • 1 ❤️ Mooier bestaat niet!

  Ontdek ons enorme aanbod aan moderne templates, speciaal ontworpen door onze designers. De nieuwe ontwerpen zijn 100% uniek en kunnen niet worden overtroffen in schoonheid.

  Kijk zelf maar!
 • 2 ❤️ Het was nog nooit zo makkelijk

  Het maken van een fotoboek duurt uren... misschien zelfs weken? Niet bij ons! Ontwerp in slechts een paar klikken je perfecte fotoboek. Selecteer gewoon een favoriete template, upload je foto's en geef je finishing touches. Een online fotoboek maken is makkelijker dan je denkt!
 • 3 ❤️ Een ruime keus!

  Ontdek nu alle verschillende templates en de mooie limited editions! Of het nu voor een huwelijk, geboorte, verjaardag, andere belangrijke gelegenheid of gewoon zomaar is: je vindt hoe dan ook een template voor jouw foto's.
 • 4 ❤️ creatieve uitbarstingen zijn van harte welkom!

  Met het grootste aanbod van achtergronden, illustraties, vormen en lettertypen, kun je je creativiteit helemaal de vrije loop geven. Je kunt onze lay-outs compleet met jouw ideeën en smaak aanpassen.
 • 5 ❤️ Naar wens aan te passen

  Een fotoalbum maken, maar dan zoals jij het wilt: Voeg leuke teksten en illustraties toe. Plaats de foto's naar jouw smaak in de templates. Zeg nou zelf... het is toch jouw fotoboek?

myposter fotoboek raadgever

Zó maak je het perfecte trouwboek

Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

Meer...

Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

Meer...

Fotoboek in 6 stappen

Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

Meer...

Wanddecoraties van onze klanten

 • Super tevreden over m’n fotoboeken. Met jullie unieke templates, lay-outs heb ik alle herinneringen met m’n kleintjes kunnen bundelen in een prachtig album. Iets om te koesteren.

  Stephanie Lust

 • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

  Laura Rook

 • L'album photo de mariage de ma soeur

  Marie L. de Louvain-la-Neuve

 • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

  W.G.Notenboom

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons