Hoogtepunt van de week: Classic fotoboek hardcover A4 voor slechts €19,99

brand teaser image

SLECHTS DEZE WEEK

FOTOBOEKEN TOT WEL 20% GOEDKOPER

Geweldig templates Ga aan de slag met één van onze meer dan 100 designs voor elke gelegenheid.
Grote productvariëteit Hard- of Softcover, classic of premium fotoboek en vele formaten.
Cross-Device-Upload Upload foto's van uw devices (bijv. mobiel, tablet) naar onze configurator.
Bekroonde producten Vertrouw op kwaliteit: onze producten zijn al meermaals bekroond.
DUURZAAM Duurzame materialen: goed voor de planeet en goed voor jou

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Stel je fotoboek samen

  Fotoboek maken en leg de mooiste herinneringen voor altijd vast

  Made with love - zo snel en gemakkelijk als nooit tevoren!

  FOTOBOEK MAKEN MET MYPOSTER

  • Wij hebben 's werelds mooiste fotoboek: dat van jou! ❤️

   Om je te helpen je droomfotoboek te maken, hebben onze grafische ontwerpers met liefde meer dan 100 templates voor fotoboeken gemaakt. Ontdek ons uitgebreide assortiment sjablonen die geschikt zijn voor elke gelegenheid en bij elke smaak passen. Ook de papierkwaliteit, structuur en textuur van onze fotoboeken laten niets te wensen over. Je kunt kiezen uit verschillende fotoboek-varianten met een glanzend of mat oppervlak in hardcover, softcover of als fotoboekje. Voor de hoogste fotokwaliteit en afdrukken zonder compromissen is ons fotoboek op echt fotopapier de beste keuze. Hier worden de pagina's niet gedrukt, maar ontwikkeld op professioneel fotopapier en gebonden met behulp van het layflat proces. Dit heeft als voordeel dat de pagina's volledig vlak blijven wanneer je ze doorbladert en dat de foto's zelfs in het midden van het boek volledig zichtbaar zijn. Bezoek onze configurator en ontwerp het mooiste foto boek ter wereld online!
  • Je fotoboek maken online is in een paar minuten gepiept met onze fotoboek-assistent ❤️

   De vraag hoe je een fotoboek maken is voor velen een grote uitdaging. Welk formaat en welk papier is het beste? Wat is de handigste manier om mijn foto's in een digitaal fotoboek te plaatsen? Wij van MYPOSTER laten je niet alleen en begeleiden je stap voor stap met behulp van onze foto boek wizard zodat je zo gemakkelijk mogelijk zelf je album kunt ontwerpen. Ons algoritme kan automatisch het ideale album voor jouw foto's berekenen. Het maakt niet uit of je je fotoboek direct op onze website maakt, met onze software of met de app. In plaats van je zorgen te maken over welke foto's op welke pagina komen, kun je gewoon het resultaat aan het einde van het proces controleren en indien nodig kleine aanpassingen doen!
  • Fotoboeken voor elke gelegenheid❤️

   Welk fotoboek je ook zou willen maken, bij ons heb je talloze ontwerpmogelijkheden.
   • Trouwfotoboek: Maak een herinneringsalbum van jullie grote dag en geef een exemplaar aan vrienden en familie.
   • Verjaardagsfotoboek: Maak een creatief fotoboek om de mooie momenten van deze bijzondere dag te kunnen blijven vieren.
   • Je eigen kookboek: Verzamel de beste recepten in een op maat gemaakt kookboek.
   • Baby's eerste jaar: Bewaar alle bijzondere herinneringen in een uniek fotoboek.
  • Snel een fotoboek maken in slechts 3 stappen ❤️

   1. Kies een van onze talrijke templates of begin helemaal individueel met lege pagina's.
   2. Kies nu het juiste formaat, aantal pagina's en boektype.
   3. Upload je foto's in de configurator en maak je persoonlijke fotoboek.

   Tip voor als je je fotoboek snel wilt maken: Met onze fotoboek assistent kun je super eenvoudig een fotoboek laten maken zonder zelf veel te doen.
  • Online fotoboek maken met onze creatieve templates ❤️

   Als je ideeën en inspiratie nodig hebt voor het ontwerpen van je eigen fotoboek, kun je een van onze vele speciale sjablonen gebruiken. Op MYPOSTER bieden we meer dan 100 zeer mooie fotoboeksjablonen die zorgen voor een perfecte lay-out voor uw album. Je vindt er ook clipart, vormen, lettertypen en vele andere opties waarmee je onze sjablonen helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen. Heb je al een idee in je hoofd en wil je creatief aan de slag? Geen probleem, kies een blanco profiel in onze configurator en laat je creativiteit de vrije loop!
  • MYPOSTER fotoboek in de test: overtuigende resultaten

   De kwaliteit van onze wanddecoraties, fotoboeken, foto afdrukken en fotokalenders is de afgelopen jaren vele malen erkend door fotografie-experts en gespecialiseerde tijdschriften in Duitsland. Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op! Onze fotoboeken scoren hoog in de beoordelingen met hun hoge kwaliteit en afwerking, de talloze ontwerpopties van onze configurator en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf en maak je volgende fotoboek met MYPOSTER.

  FORMATEN, COVER & PAPIER - ONZE FOTOBOEK TYPEN ZULLEN JE VERSTELD DOEN STAAN

  • Fotoboek XXL of een maatje kleiner - onze fotoboekformaten zullen je versteld doen staan.

   MYPOSTER geeft je niet alleen maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van je foto boek, maar biedt ook een echte rijkdom aan formaten. Het A4-formaat is een van de populairste, vooral het liggende formaat. Het biedt veel ontwerpvrijheid en kan optimaal op planken worden geplaatst. Vierkante fotoalbums zijn een originele breuk met traditionele fotoboeken en kunnen flexibel worden aangepast aan de meest uiteenlopende thema's. Het vierkante fotoboek van 30x30 cm is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor groeps- of landschapsfoto's. Het A5-formaat is ideaal om mee te nemen dankzij het praktische formaat. Of ben je op zoek naar iets om je belevenissen in stijl te presenteren? Dan is ons XXL-fotoboek in A3-formaat echt iets voor jou. Zoals je kunt zien, of het nu staand formaat, liggend formaat of zelfs vierkant is, bij ons vind je wat je zoekt.
  • Welke omslag wordt gebruikt voor mijn fotoboek?

   Dat hangt af van het type fotoboek dat je kiest. Onze populaire digitaal afgedrukte fotoboeken hebben een perfecte binding, waarbij de pagina's en de kaft met de rug aan elkaar zijn gelijmd. Dit type binding zorgt ervoor dat de pagina's lang meegaan en dat de vorm van het album behouden blijft. Fotoboeken van hoge kwaliteit op echt fotopapier worden geproduceerd met de zogenaamde layflat binding, waarbij de pagina's afzonderlijk worden ontwikkeld op professioneel fotopapier en pas daarna aan elkaar worden gebonden. Dit zorgt voor een vlakke weergave van het album ("lay flat"), zonder vouwen of kreuken in het midden van de pagina. Dit type inbinding is ideaal voor panoramafoto's of langere foto's op twee pagina's. Voor de kleinere en goedkopere versie van onze fotoalbums, de fotoboekje, gebruiken we een stevige nietjesbinding, die ook erg populair is omdat het album dan plat kan worden gelegd.
  • Fotoboekje, Softcover, Hardcover – MYPOSTER heeft ze allemaal

   Onafhankelijk van hoe je fotoboek eruit moet zien en welke uitstraling je wenst. Bij MYPOSTER heb je de volledige keuze:
   • Classic fotoboek hardcover: Klassiek fotoboek met stevige bescherming - ideaal om als boek in je boekenkast te zetten.
   • Classic fotoboek softcover: Extreem licht met een flexibele kaft - het ideale fotoboek voor onderweg.
   • Fotoboekje: Geen kaft en extreem dun - perfect voor iedereen die bijvoorbeeld een eigen foto boekje wil maken.
   • Premium fotoboek hardcover: Hoge beeldkwaliteit zonder vouw in het midden - voor iedereen die grotere foto's over twee pagina's wil weergeven zonder beeldverlies.
  • Glanzend of mat - onze varianten fotopapier

   Naast de verschillende ontwerpen van fotoboekomslagen is ook de papierkwaliteit erg belangrijk. Bij MYPOSTER kun je kiezen tussen mat en glanzend papier. Als je een fotoboek wilt maken dat scoort met natuurlijke kleuren en gebalanceerde contrasten, moet je zeker mat papier kiezen. Als je wilt dat de kleuren levendiger zijn en de foto's stralen met een hoog detailniveau, moet je je foto's op glanzend papier laten afdrukken.

  Fotoboeken - andere producten

  • Een fotoboek om foto's in te plakken

   Naast de klassieke fotoboeken bieden we ook een fotoalbum waarmee je al je afgedrukte of belichte foto's eenvoudig kunt inplakken. Vooral familiealbums kunnen gemakkelijk worden gemaakt en ontworpen. Gebruik onze service "foto afdrukken" (Link einbauen) en plaats je afgedrukte foto's in het gewenste formaat in het album van je keuze.
  • On Top: een stijlvolle cadeaubox

   Je fotoboeken zien er nog beter uit in onze stijlvolle cadeauboxen. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en MYPOSTER biedt ook seizoensgebonden designs aan. De boxen zijn geschikt voor het standaard A4-fotoboekformaat en zijn verkrijgbaar voor €9,99. Wil je een stijlvolle cadeaubox kopen? Plaats je fotoboek in je winkelmandje en klik op een van de vele cadeauboxen die in een overzicht worden getoond.

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Zo geweldig, al die herinneringen in 1 boek!

   Jantine uit Den Haag

  • Een sprookjeshuwelijk werd met de templates van myposters vereeuwigd tot een blijvende mooie herinnering.

   Roel uit Heerlen

  • Eerste fotoboek van mn reeks fotoboeken van alle vakantiebestemmingen

   Gabriëlla van den Berg

  • Echt blij met mijn fotoboek!

   Deidre Scott

  • Mooie herinnering aan onze Citytrip in Madrid

   Marc in Madrid-ES

  • Een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap

   Renee uit Venlo

  • Wauw, onze prachtige dag vast kunnen leggen, in een prachtig fotoboek

   Esmiralda Cowen-Schneijderberg

  • Super tevreden over m’n fotoboeken. Met jullie unieke templates, lay-outs heb ik alle herinneringen met m’n kleintjes kunnen bundelen in een prachtig album. Iets om te koesteren.

   Stephanie Lust