SLECHTS TOT ZONDAG: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

App op je smartphone, kortingen op zak.
50 fotoafdrukken grati

Krijg elke maand gratis fotoafdrukken en andere exclusieve kortingen!

Cloud Upload

Upload foto's direct van Google of Apple Photos naar onze configurator.

AR Preview

Bekijk jouw foto's op je muur voordat je ze bestelt.

Social Media Upload

Upload je foto's direct van Instagram of Facebook naar de app.

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

HOE WERKT DE APP?

50 FOTOAFDRUKKEN FOR FREE

Zolang je de app geïnstalleerd hebt, ontvang je van ons elke maand 50 fotoafdrukken - gewoon zo. Ga op zoek naar de juiste foto's en bestel er één van onze mooie fotoboxen bij!

PROJECTEER FOTO'S OP DE MUUR - MET AR PREVIEW IN DE APP

Met onze Augmented Reality-functie kun je jouw foto's op de muur bekijken voordat je ze bestelt - gewoon met je smartphone. Zo krijg je direct een impressie van hoe het er uit komt te zien en weet je welke maat het beste past.

AUTOMATISCH FOTOBOEKEN GENEREN MET ONZE APP - MET MAGIC BOOKS

Laat ons gewoon jouw fotoboeken voor je samenstellen met de functie Magic Books in de MYPOSTER app. Op basis van de locatiegegevens van jouw foto's herkent de app automatisch vakanties, reizen en dergelijke en ontwerpt een passend fotoboek voor jou. Natuurlijk kun je het design en de periode ook handmatig aanpassen. En dan hoef je alleen nog maar op "Bestellen" te klikken!

MAKKELIJK TE ONTWERPEN IN ONZE CONFIGURATOR

Foto's, achtergronden, materialen, beeldelementen - met onze configurator kun je jouw fotoproduct 100% naar wens aanpassen. Selecteer gewoon passende foto's en een lay-out en laat je creativiteit de vrije loop. Het werkt allemaal super intuïtief in onze app.

ALBUMS VERZAMELEN MET VRIENDEN

Samen iets leuks meegemaakt? Maak dan een verzamel fotoalbum voor je vrienden in de MYPOSTER app! Zo kan iedereen zijn foto's collectief in topkwaliteit uploaden via een link of QR code - en je creëert een passend fotoproduct binnen een paar minuten op je smartphone!

EENVOUDIG FOTOWANDEN ONTWERPEN

Waarom alleen een foto bestellen als je bij ons in de app je hele muur kunt ontwerpen? Bestel bij ons meerdelige fotowanden die perfect in elkaar passen. In de app kun je verschillende varianten uitproberen, ze als 3D preview bekijken en het resultaat als afdruk op je favoriete materiaal bestellen. Natuurlijk ontvang je ook een montagehandleiding!

IN DE APP LATEN PASSEN

Hoe groot of klein je jouw foto's ook wilt afdrukken - bij ons in de app krijg je ze op maat, en kun je je ook uitleven met lay-outs, filters en bewerkingstools!

BETALING VIA GOOGLE EN APPLE PAY

Bij het betalen heb je alle opties bij ons in de app - Apple of Google Pay, Paypal, iDeal of met je Creditcard. Zo blijf je altijd maximaal flexibel!