SLECHTS TOT ZONDAG: Bespaar nu tot 40% op wanddecoratie!

brand teaser image

Ze maken alles mooier: onze washi tapes.

Decoreer en versier je foto's & posters met onze washi tapes!

Met onze washi tape fleur jij elk item op! Deze zelfklevende decoratietape is makkelijk te gebruiken en kan overal op geplakt worden: denk aan foto's, kaartjes en fotoalbums. Ook leuk: je kunt de masking tape ook voorzien met opschriften. De papiertape is makkelijk af te scheuren kan na het aanbrengen ook weer makkelijk verwijderd worden, zonder dat het lijmresten achterlaat. Poster gemaakt? Ga dan creatief aan de slag en creëer je eigen kunstwerk!

De MYPOSTER Washi Tape is verkrijgbaar in vele kleuren.

Fleur je interieur en items op met deze decoratieve washi tape!

Verder lezen

Washi Tape

Accessoires: Washi Tape „Gouden regen“

Washi Tape Gold Gepunktet

2,99 

incl. BTW excl. verzendkosten

Ook als express binnen 24 uur mogelijk

Washi Tape „Gouden regen“

Gouden stippen op fotoalbums, posters en meer? Met onze Washi Tape "Gold Rain" zet u chique accenten bij het decoreren! Hij is 15 mm breed, 10 m lang, waterbestendig en gemakkelijk te beschrijven. We hebben ook een paar andere Designs als gouden stippen niet jouw ding zijn.

Washi Tape „Smaragdgroen“

Onze smaragdgroene Washi Tape is subtiel en stijlvol en geeft een chique tintje aan posters, fotoalbums, cadeaus en meer! Hij is 15 mm breed, 10 m lang, waterbestendig en gemakkelijk beschrijfbaar. We hebben ook een paar andere designs als groen niet je kleur is.

Washi Tape „Pastel-Pink“

Er zijn vele tinten roze - wij hebben de mooiste voor u uitgekozen! Met onze Washi Tape "Pastel-Pink" kunt u chique accenten zetten bij het decoreren van posters, fotoalbums, cadeaus en nog veel meer! Hij is 15 mm breed, 10 m lang, waterbestendig en gemakkelijk beschrijfbaar. We hebben ook een paar andere designs als u meer van motieven houdt.

Washi Tape „Roze Ruiten“

Kleine ruitjes, groot effect: Met onze Washi Tape "Roze ruitjes" zet u chique accenten bij het decoreren van posters, fotoalbums, cadeaus en nog veel meer! Hij is 15 mm breed, 5 m lang, waterbestendig en gemakkelijk te beschrijven. We hebben ook een paar andere designs als ruiten niet jouw ding zijn.

Washi Tape „Zilverstrepen“

Ziet er echt glanzend uit: Voeg chique accenten toe aan posters, fotoalbums, cadeaus en meer met onze Silver Stripe Washi Tape! Hij is 15 mm breed, 10 m lang, waterbestendig en gemakkelijk te beschrijven. We hebben ook een paar andere designs als je niet van ruiten houdt.

Washi Tape „Mat Grijs“

Soms is eenvoud gewoon het beste: met onze Washi Tape "Mat Grijs" kunt u chique accenten zetten bij het decoreren van posters, fotoalbums, cadeaus en nog veel meer! Hij is 15 mm breed, 10 m lang, waterbestendig en gemakkelijk te beschrijven. We hebben ook een paar andere designs als u op zoek bent naar iets kleurrijkers.

Fotowereld

Naar de fotowereld