Je foto op canvas

Je lievelingsmotief op premium canvas, bedrukt in het formaat van je keuze.

vanaf 9,99 €

Jouw Canvas in 80 x 60 cm

Op het handgemaakte spanraam van echt hout wordt je canvas een kunstwerk

29,99 €49,99 €

Jouw canvas in het formaat van je keuze

Ons innovatief spanraam-systeem bespaart je naspannen

vanaf 9,99 €

Jouw Canvas in 40 x 30 cm

Naar keuze op 2,5 of 3,8 cm dik spanraam.

19,99 €24,99 €

Nu beginnen

  Jouw foto op canvas van de expert

  Doe iets bijzonders met je mooiste foto's! Laat je foto op canvas drukken en geniet binnen no-time van jouw unieke wanddecoratie.

  Fotocanvas van topkwaliteit

  • Sterke houten spanramen van 2,5 cm óf 3,8 cm voor een galerie-effect
  • Hoogwaardig canvas, speciaal ontwikkeld voor digitaal printen
  • Stralende kleuren
  • Formaat naar keuze: van klein tot XXL

  Bij myposter wordt je canvas zorgvuldig op het spanraam gespannen, hierdoor hoeft je canvas niet nagespannen te worden. Je foto wordt aan de rand gespiegeld, zodat er niets van je afbeelding verloren gaat. In onze product-designer kun je ook voor een omgeslagen canvas of een rand met een kleur kiezen.

  Maak nu jouw unieke fotocanvas: ontdek de mogelijkheden!

  Verder lezen

  Afdruk op canvas

  Foto als 2,5 cm canvas afdruk

  Optie: Rand gespiegeld

  Meer over "Rand gespiegeld"

  Bij onze standaarddruk wordt de rand van de afbeelding gespiegeld. Dit raden wij aan als je niets van de afbeelding wilt verliezen.

  Meer over "Rand omgeslagen"

  De rand van je foto wordt om het spanraam gespannen. Daarbij worden delen van het motief over de randen van het spanraam getrokken. De rode lijn laat zien welke delen van je motief over het spanraam vallen.

  Meer over "Rand kleur"

  Bij deze optie heb je de mogelijkheid om de rand van het canvas in een gewenste kleur te laten printen.

  Jouw lievelingsmotief op echt linnen afgedrukt. In het formaat van je keuze, gespannen op een perfect-spanraam van 2,5 cm dik. Beleef jouw canvas afdruk in buitengewone kwaliteit!

  Meer informatie

  vanaf 9,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Foto als 3,8 cm dikke canvas afdruk

  Optie: Rand gespiegeld

  Meer over "Rand gespiegeld"

  Bij onze standaarddruk wordt de rand van de afbeelding gespiegeld. Dit raden wij aan als je niets van de afbeelding wilt verliezen.

  Meer over "Rand omgeslagen"

  De rand van je foto wordt om het spanraam gespannen. Daarbij worden delen van het motief over de randen van het spanraam getrokken. De rode lijn laat zien welke delen van je motief over het spanraam vallen.

  Meer over "Rand kleur"

  Bij deze optie heb je de mogelijkheid om de rand van het canvas in een gewenste kleur te laten printen.

  Jouw foto op echt linnen afgedrukt, op 3,8 cm dik perfect frame spanraam - voor een bijzonder mooie werking door het versterkte galerie-effect. Beleef jouw canvas in premium-kwaliteit!

  Meer informatie

  vanaf 11,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Video

  Details canvas met omgeslagen rand

  • Afdruk op canvas in elk gewenst formaat
  • Milieuvriendelijke latex-inkt
  • Gespannen op Perfect Frame spanraam
  • Spanraam in 2,5 of 3,5 cm sterk
  • Naspannen niet nodig
  • Omgeslagen rand

  Vragen over canvas

  Wat houdt Perfect-Frame in?

  Het "Perfect Frame" spanraam wordt op maat gemaakt en is van MDF materiaal, waarop dan het canvas…

  Voor welke ruimtes is een canvasdoek geschikt en hoe zwaar is deze?

  Het canvas gespannen op een spanraam weegt ca. 4 kg per vierkante meter. Canvas is alleen geschikt…

  Wat is bij canvas het verschil tussen Perfect-Frame en een standaard spanraam?

  Bij het "Perfect Frame" spanraam is het naspannen van het canvas niet meer nodig. Het spanraam…

  Zat het juiste antwoord er niet tussen?

  Help / Service

  Formaten en prijzen

  Accessoires

  Accessoires: Fischer winkelhaak en pluggenset

  Fischer Winkelhaken Duebel Set

  Fischer winkelhaak en pluggenset

  Met de winkelhaak en pluggenset creëer je perfecte condities voor de optimale bevestiging van je afbeelding aan de wand. De winkelhaak is ideaal voor foto's op linnen en afbeeldingen op fotoplaat, zoals afbeeldingen op acryl of foto's op aluminium dibond met een speciale manier van ophangen. Inhoud: 2 winkelhaken (65 mm lang, doorsnede 5 mm) en 2 pluggen SB8/6 (lengte 40 cm) Voorbereiding van de wandboring met een boring van 8 mm doorsnee.

  Meer informatie

  Fijn gebreide nylon handschoenen

  De naadloze, fijn gebreide handschoenen bieden bescherming tegen vingerafdrukken en krassen, en zijn vooral geschikt voor kwetsbare afdrukken zoals ingelijste posters, foto's op acrylglas of afdrukken op glas. De fijn dragende handschoenen zijn uiterst pluisvrij en wasbaar.

  Meer informatie

  Wij bieden je de accessoires tijdens het verdere bestelproces aan!

  Meer informatie over afdrukken op canvas

  • Linnen en inkt

   Het linnen dat wij gebruiken is speciaal voor digitale afdrukken op linnen ontwikkeld. Daardoor bereiken wij een uitstekende afdrukscherpte en komen de kleuren van je motief prima tot hun recht. Je nieuwe kunstwerk op linnen wordt met het latex-afdrukproces geproduceerd. Latex-inkt is 100% milieuvriendelijk. Normale inkt kan na een tijdje verbleken, maar afbeeldingen die met latex zijn gedrukt blijven jarenlang kleurecht. Door ons voortdurende kleurmanagement kunnen we de perfecte kleurechtheid van je afdruk op linnen garanderen.

  • Linnenvarianten

   Bij ons kun je je afdruk op linnen helemaal naar eigen wens bestellen: Doordat wij de lijsten zelf maken kunnen we je afdrukken op linnen tussen 20 bij 10 en 270 bij 135 cm tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigen. Elk linnen wordt met de hand opgespannen en komt klaar om op te hangen bij je thuis aan. Je kunt kiezen tussen onze galerielijsten van 2,5 en 3,8 cm. Voor de randen heb je de keuze tussen gespiegeld, omgeslagen of gekleurde rand.

  • Lijst

   Voor onze lijsten van MDF hoeven geen extra bomen te worden gekapt, omdat dit hout uit resten van de houtindustrie wordt verkregen. Met de door ons ontwikkelde Perfect Frame-spanlijsten is naspannen niet nodig. In vergelijking tot de gebruikelijke spanlijsten voor linnen blijven onze Perfect Frame-lijsten ook bij XXL-afdrukken op linnen vormvast. Overigens hebben zelfs onze standaardlijsten al een breedte van 2,5 in plaats van de in de handel gebruikelijke 1,9 cm. Daardoor wordt je foto op linnen duidelijk mooier.

  • Productie

   Na je bestelling wordt je foto rechtstreeks naar onze latexdrukpers gestuurd. Tegelijkertijd krijgt onze meubelmakerij de opdracht je lijst op de juiste maat te maken. Na het afdrukken wordt je foto op kwaliteit gecontroleerd en gesneden. Vervolgens spannen onze experts je afdruk met de hand op de lijst. Ook dan volgt weer een kwaliteitscontrole. Daarna wordt het linnen in folie verpakt, om hem tegen vuil bij het transport te beschermen en in onze veiligheidsverpakking voor afbeeldingen verpakt. Na de verzending krijg je een verzendbevestiging inclusief track-and-trace link van een van onze premium verzendpartners.

  Productie en verzending

  • Productie

   Wij printen je motieven met hoogwaardige precisieprinters, die met behulp van een perfect kleurenbeheer een eersteklas resultaat geven. Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal 1440 dpi perfect op het materiaal overgebracht. Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding. Als de foto is afgedrukt, zorgt de cnc-snijmachine ervoor dat de kant-en-klare afdruk tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Linnen wordt bijvoorbeeld tot op de millimeter nauwkeurig op de hoogwaardige Perfect Frame-spanlijsten uit onze eigen werkplaats gespannen. Ook het nawerk dat altijd nodig is, bijvoorbeeld het slijpen van de randen bij afdrukken op glas of het lamineren van reuzeposters, wordt met behulp van de modernste techniek gedaan, zonder de hoogst mogelijke glans van je foto uit het oog te verliezen.

  • Verzending

   Wij willen dat het product dat je hebt besteld, veilig aankomt. Onze medewerkers zorgen dus voor een betrouwbare verzending, van verpakking tot aan de uitlevering. Je afbeelding wordt op onze verzendafdeling zorgvuldig in speciale dozen verpakt, die de ideale bescherming bieden. Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking. Na dit proces geven we je levering als verzekerd pakket over aan een van onze premium-verzendpartners. Zodra je afbeelding onze productieafdeling verlaat krijg je van ons per e-mail een track-and-trace code, waarmee je altijd kunt nagaan waar je pakket zich bevindt.

  • Vertrouwen

   Je uploadt je foto en kiest de gewenste opties in de product designer uit. Al je gegevens worden versleuteld doorgestuurd en door ons altijd vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst van je bestelling zorgen wij voor de verwerking en daarna voor de veilige verzending. Je bestelde product doorloopt tijdens de productie en ook afsluitend, nadat het klaar is, een regelmatige en strenge kwaliteitscontrole. De speciaal op jouw product aangepaste verzendverpakking zorgt dat je bestelling onbeschadigd en met juist deze kwaliteit bij jou aankomt.

   Vertrouw op ons en op het gouden eKomi-zegel, het waarderingscertificaat voor myposter dat we van duizenden enthousiaste klanten hebben gekregen.

  • 24-uurs express-service

   Wij bewerken en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen. Als we je bestelling voor 11 uur binnen hebben, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd, ook op zaterdag. Alle producten die je met express-levering kunt bestellen, vind je in onze Express-shop

   De optie "Express" voor de productie en levering van je afdruk kun je tijdens de bestelprocedure in het "winkelmandje" kiezen. De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.

  • Gegarandeerd tevreden

   Wij willen dat je 100% tevreden bent met je product. Daarom combineren we hoogwaardige materialen met de beste verwerking en milieuvriendelijke productie. Meer dan 1.000.000 verkochte producten spreken voor zich - wij werken met de hoogste kwaliteitseisen. Mocht de kwaliteit ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade hebben geleden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Super foto en kwaliteit ben er heel blij mee

   Veroniek k

  • Brooklyn Bridge in New York met Mahattan en the New WTC op de achtergrond, 07/2017. Prachtige afdruk op canvas van 120 x 80 cm. Camera Nikon DSLR, bewerking Photoshop CC.

   Dimitri Claes

  • Kids aan zee (Duinbergen 2017)

   Sofie uit Antwerpen

  • Eigen gemaakte foto van mijn vrouw en dochtertje tijdens een uitstapje naar Cap Blanc Nez heeft een leuke toets aan het interieur van onze woning (formaat 80 x 60)

   Vervaeren koen

  • Safarisouvenir

   Herman uit Hetentals

  Motievenwereld

  Wij houden van wat we doen.

  Alleen bij myposter kun je er zeker van zijn dat je na het uitpakken een afbeelding in handen hebt die jouw hart sneller laat kloppen.

  Maak kennis met ons