ALLEEN VANDAAG NOG: TOT WEL €100 CASHBACK ACTIE! Sla nu toe en krijg 50% van je aankoopwaarde terug in de vorm van een kortingsbon! Mis het niet - hier vind je onze bestsellers!

brand teaser image

Ontwerp nu je eigen fotoalbum.

Fotoalbum

Fotoalbum zelf ontwerpen: onze sets

 • Fotoalbum-set (26 x 25 cm), zilverkleurige Edding-stift & fotolijm

  De fotoalbum-set bestaat uit een zwart album met 50 bladzijdes van 26 x 25 cm met boekbinding en een omslag van linnen met stepnaad. U kunt uw lievelingsfoto in de uitsparing op de voorkant schuiven. Bevat ook 500 vierkante plakkertjes en een zilverkleurige Edding-stift om een persoonlijke noot aan uw herinneringen toe te voegen.
 • Fotoalbum-set XL: album (30 x 30 cm), zilveren Edding-stift & fotolijm

  Voor het inplakken van veel foto's raden wij de vierkante fotoalbum-set XL met een zwart fotoalbum in de afmeting 30 x 30 cm aan. Behalve het album met 50 bladzijden bevat de set een zilverkleurige Edding-stift en 500 plakvierkantjes. De fotoalbum-set XL is de perfecte keuze om veel foto's, herinneringen, entreebewijzen en handgeschreven opmerkingen.
 • Scrapbooking

  Scrapbooking-fan? Sla dan snel toe bij een van de twee fotoalbum-sets.

  Beide fotoalbums hebben een elegante zwarte omslag van linnen met een moderne stepnaad en een vierkante uitsparing voor uw lievelingsfoto. Op de 50 bladzijden vn zwart, zuurvrij fotokarton komen uw herinneringen optimaal tot hun recht. Gecombineerd met uw persoonlijke spreuken, citaten en schetsen in zilverkleur gaan uw foto's stralen. Elke fotobladzijde in het album wordt door een tussenblad van wit-transparant perkament beschermd. Door de stevige boekbinding is uw fotoalbum ook na meermaals bladeren als nieuw.
 • Fotoalbums maken gemakkelijk gemaakt

  • Fotalbum-sets: met luxer fotoalbum, 500 foto-plakvierkantjes & een zilverkleurige Edding-stift
  • Fotoalbums in de afmetingen 26 x 25 cm of 30 x 30 cm
  • Fotoalbum met 50 bladzijden van zwart, zuurvrij fotokarton
  • Elke fotobladzijde van uw album wordt door een tussenblad van wit-transparant perkament beschermd

Formaten en prijzen

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons