SLECHTS TOT MORGEN: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

ALLE FOTOBOEK TEMPLATES


48 van 120 Designs

Dompel je onder in de wereld van MYPOSTER fotoboek templates!

Bruiloft, droomreis, verjaardag, barbecue, enz. - voor iedere gelegenheid is er een fotoboek template. Onze ontwerpers hebben er met veel plezier aan gewerkt.

Vul je fotoboek met je mooiste herinneringen. Snel gemaakt, jaren lang plezier. Een fotoboek maken was nog nooit zo makkelijk met MYPOSTER!

Template type:

Kies het template wat je het meest aanspreekt. Onze ontwerpers hebben prachtige ontwerpen voor je gemaakt: romantisch, speels, feestelijk, modern, vrolijk en ga maar door ... - ieder uniek. Tussen alle designs vind je gegarandeerd iets voor jou.

DIY-type:

Je barst van de inspiratie? Geen probleem! Je kunt je fotoboek ook gewoon helemaal zelf maken. Gebruik de vele verschillende achtergronden en decoraties om je eigen creatie te verfraaien.

Gemengd type:

Selecteer eerst een van de ontworpen templates die je mooi vindt. Voeg illustraties toe en verwijder eventueel pagina's die je liever zelf ontwerpt. Voor ieder wat wils.

Welke fotoboek soorten zijn er?

Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.