SLECHTS TOT VRIJDAG! Summer Sale: alle producten vrij van verzendkosten vanaf een winkelwagen van €60!

brand teaser image

Zo divers als families: Onze familie designs.

Happy familiy! Alle info voor jouw familieboek - vanaf € 8,99

 • We are family..! En we nemen veel foto's.

  Je kent het wel: de dierentuin, de vakantie met opa en oma, een verjaardag - allemaal geweldige gelegenheden voor familie foto's. Verzamel al deze mooie momenten in een stijlvol familie album. Dit kan met heel weinig moeite! Gebruik gewoon een template. Je bent van harte welkom deze aan te passen met je eigen ideeën, door bijvoorbeeld het toevoegen van cliparts of pagina's met verschillende achtergronden.

  Het perfecte cadeau idee: een familie album!
 • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

  Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

Wij houden van wat we doen.

MYPOSTER geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons