ALLEEN VANDAAG NOG: TOT WEL €100 CASHBACK ACTIE! Sla nu toe en krijg 50% van je aankoopwaarde terug in de vorm van een kortingsbon! Mis het niet - hier vind je onze bestsellers!

brand teaser image

Het oog eet ook mee: Mooie templates voor kookboeken.

Probeer nu: Het beste recept voor het maken van je kookboek - vanaf € 8,99

 • Geniet van de ruime keus!

  Mmmmmh, heerlijk! Kook je veel, en word je altijd gevraagd om je recepten? Neem dan foto's van je gerechten en verzamel je recepten in je eigen kookboek of bakboek! Dit wordt je heel gemakkelijk gemaakt met de templates van myposter.

  Kookboeken voor zichzelf schrijven is overigens een briljant idee voor een bruiloft, het verlaten van het ouderlijk huis of voor het verzamelen in het eerste appartement.
 • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

  Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

Formaten en prijzen

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons