KLEURENGEKTE Stralende kleuren met korting!
Tot -45% op onze bestsellers

Jouw mini-fotoboek

Geeft jouw foto’s perfect weer

vanaf 7,99 €

Mini-fotoboek in A5 staand

Ontwerp nu je fotoboek met onze gratis fotoboek-software

vanaf 7,99 €

Het perfecte fotocadeau

Geef herinneringen cadeau, geschikt voor elke gelegenheid!

vanaf 7,99 €

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van mini-fotoboeken

  • Handige formaten
  • Veel ontwerpmogelijkheden
  • Topkwaliteit tegen een lage prijs

  Mini-fotoboek – neem je herinneringen mee

  Met het myposter mini-fotoboek houd je je allerbelangrijkste momenten dicht bij je. Dit fotoboekje heeft een A5-formaat: het ideale formaat om bijvoorbeeld verjaardagen, citytrips of diploma-uitreikingen in vast te leggen.

  Het mini-fotoboek is het perfecte fotocadeau maar ook heel erg leuk als klein aandenken. De prijs-kwaliteitsverhouding is optimaal: jouw foto’s worden in prachtige kleuren vertoond op stevig papier, en dat voor een verbluffend lage prijs.

  Kies uit de volgende mogelijkheden:

  • Fotoboekje met het uiterlijk van een tijdschrift.
  • Mini fotoboekje met harde- of zachte kaft.
  • 2 papiersoorten: zijdemat of glanzend (foto)papier.
  • Lijmbinding of platliggende pagina's waarbij de pagina's naadloos on elkaar overlopen

  Bij myposter maak je je kleine fotoalbum precies zoals jij wilt!

  Verder lezen

  Kleine fotoboeken in miniformaat

  Classic fotoboek in A5-formaat

  Als fotoboekje tot 32 bladzijden of als Classic fotoboek met tot wel 156 pagina’s van zijdemat of glanzend papier. Het A5-formaat ligt lekker in de hand en biedt genoeg plek voor jouw mooiste foto’s. Hij is beschikbaar met hard- of softcover en lijmbinding. Het fotoboekje in A5-formaat past dankzij z'n handige afmeting in elke tas en tover je eenvoudig tevoorschijn.

  vanaf 7,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 22,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons