Jouw eigen fotoboekje

De look & feel van een magazine tegen een scherpe prijs

vanaf 6,99 €

Het creatieve cadeau-idee

Jouw fotoboekje als persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid

vanaf 6,99 €

Sterke bindtechniek

Jouw foto’s in schriftformaat voor een topprijs

vanaf 6,99 €

Jouw zelfgemaakte fotoboekje

Zo licht als een veertje: ideaal om mee te nemen in A5 staand formaat

vanaf 6,99 €

Stel je fotoboek samen

  De voordelen van ons fotoboekje

  • Digitaal gedrukt
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Tot 32 pagina's
  • Perfect voor panorama's
  • Ideaal als cadeau

  Mini fotoboekje: het voordelige fotoboek-alternatief

  Door het slanke formaat van het fotoboekje maak je belangrijke momenten in je leven zoals een vrijgezellenfeest of een bruiloft onvergetelijk. Laat jouw vrienden de leukste familie- en vakantiefoto’s zien in jouw unieke fotoboekje.

  Door onze ruime keuze uit diverse designs voor verschillende gelegenheden, is het heel simpel om zelf je eigen boekje te maken. Met tot wel 32 pagina’s komen jouw snapshots, portretten en vakantiefoto’s eindelijk tot hun recht! Zelfs panoramafoto’s worden dankzij de stevige binding met nietjes compleet weergeven. Met de slimme fotoboek software kun je je foto’s voorzien van leuke slogans of bijschriften. Jouw zelfontworpen fotoboekje wordt afgedrukt met behulp van een hypermodern digitaal drukproces; hierdoor garanderen wij uitstekende kleurgetrouwheid.

  Maak jouw fotoboekjes in een mum van tijd: leuk voor jezelf of als betaalbaar cadeau voor vrienden en familie

  Verder lezen

  Jouw Classic fotoboekje

  Jouw Classic fotoboekje

  Met een fotoboekje houd je al je herinneringen tot wel 32 pagina’s vast. Het schrift is ideaal als voordelig cadeautje of als herinnering voor vrienden en familie. Dankzij het 8-kleuren inktsysteem worden al jouw foto’s prachtig weergegeven.

  Meer informatie

  vanaf 6,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  De schriftbinding

  Schriftbinding

  Nietjes zorgen bij onze schriften voor een stevige binding. Jouw fotoverzameling in schriftformaat is een voordelig alternatief voor een fotoboek. Zo koop je een persoonlijk cadeau tegen een kleine prijs. Een ander bijkomend voordeel is dat de afbeeldingen mooi over twee pagina’s weergegeven worden. Je foto’s blijven volledig zichtbaar zonder dat er een deel in de naad verdwijnt.

  Meer informatie

  vanaf 6,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  Het papier van jouw fotoboekje

  Speciaal papier voor digitaal drukken: ultradun fotopapier

  Geef je foto’s nóg meer glans door het digitale-afdruk fotopapier dat gebruikt wordt in onze fotoboekjes. Uiterst precieze randen en nog meer levendige kleuren zijn kenmerkend voor dit papier. Het lichtglanzende papier komt helemaal tot zijn recht bij zonnige, kleurrijke afbeeldingen.

  Meer informatie

  vanaf 6,99

  Productietijd ca. 3 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool of met de fotoboeksoftware tot een onvergetelijke herinnering kunt maken.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wij houden van wat we doen.

  Alleen bij myposter kun je er zeker van zijn dat je na het uitpakken een afbeelding in handen hebt die jouw hart sneller laat kloppen.

  Maak kennis met ons