Nu in de Sinterklaasshop tot wel 63% korting op jouw persoonlijke cadeaus!

Kortingscodes van myposter

Bespaar geld op je bestelling met de myposter-kortingscode.

Hoe krijg ik kortingscodes en actiecodes?
Bij myposter zijn er regelmatig kortingsacties, waarbij we onze klanten kortingscodes voor procentuele korting of waardebonnen beschikbaar stellen. Veel coupon websites zijn gespecialiseerd in het verzamelen van kortingsbonnen van online shops en verstrekken deze aan hun website bezoekers. Helaas zijn de codes op de portals vaak verouderd en daarom inactief.

Wij informeren onze klanten altijd over actuele kortingen en kortingscodes via onze gratis nieuwsbrief. Als lezer van de myposter nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van speciale kortingsacties, kortingscodes, sales en koopjes. Zo weet je zeker dat jouw myposter kortingscode echt actief is.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en krijg direct 10% korting op je eerste aankoop:

Verder lezen
Hoe wissel ik mijn kortingscode in?
Je kunt je actieve kortingscode gemakkelijk tijdens je eerstvolgende bestelling inwisselen. In je winkelmandje vind je een speciaal veld met de kop 'Kortingscode' waar je je kortingscode kunt invoeren. Houd er rekening mee dat je voldoet aan de minimale bestelwaarde, indien hier sprake van is. Klik vervolgens op de button 'Inwisselen'. Zo wordt de kortingscode gecontroleerd en toegepast op jouw bestelling

Wat kan ik doen als mijn kortingscode niet werkt?
Als je problemen hebt met het inwisselen van je actiecode kun je controleren of je de code juist hebt ingegeven. Let hierbij op de juiste schrijfwijze. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of er een minimale bestelwaarde van toepassing is en te controleren of actiecode nog actueel is.

Als het probleem aanhoudt na het controleren van deze punten, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Kan ik meerdere actiecodes tegelijkertijd inwisselen?
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het inwisselen van vouchers:

Kortingscode: per bestelling kan slechts één kortingscode worden ingewisseld.

Tegoedbon: tegoedbonnen voor een bepaald bedrag dat myposter zijn klanten vrijgeeft, kunnen niet ingewisseld worden in combinatie met andere tegoedbonnen.

Cadeaubonnen: er kunnen meerdere cadeaubonnen gebruikt worden voor één bestelling. Het eventuele restbedrag vervalt niet. Tevens is het mogelijk om een cadeaubon te combineren met een kortingscode.

Houd er rekening mee dat onze vouchers en kortingsvouchers normaal gesproken niet kunnen worden toegepast op verzendkosten.

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons