SLECHTS TOT VRIJDAG! Summer Sale – veel bespaart veel! €10 met de code SAVE10 vanaf €30 | €15 met SAVE15 van €50 | €20 met SAVE20 van €80

brand teaser image

NU NOG TOT VRIJDAG

BESPAAR VEEL OP JOUW FOTOBOEKEN!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Stel je fotoboek samen

  Just married! Alle info voor een mooi trouwboek - da 8,99 €

  • Met deze templates maakt je hart een sprongetje!

   Twee harten, één grote dag, vele opnames en veel fotoboek ideeën: een stralende bruid en bruidegom, de uitwisseling van de ringen of de prachtige bloemen. Profiteer van de prachtige vooraf ontworpen templates waar je enkel je foto's in hoeft te plaatsen voor je trouwboek.

   Extra tip : Geef je bruiloft gasten na de ceremonie een fotoboekje met de mooiste shots als een bedankje en een herinnering.
  • top tip voor bijzonder hoogwaardige fotoboeken

   Ontwerp je bruiloft album als een echt fotoboek in A3 formaat. Je huwelijksfoto's geven elk detail nauwkeurig weer. Dankzij de innovatieve panorama binding worden je onvergetelijke momenten op dubbele pagina's ononderbroken weergegeven.

   Neem een ​​kijkje in de myposter wedding fotoboeken guide met tips en tricks voor speciale fotoboeken!
  • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

   Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

   Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
  • Welke fotoboek soorten zijn er?

   Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

   Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

   Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

  Formaten en prijzen

  Wij houden van wat we doen.

  MYPOSTER geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons