Zomer-Sale:
Acrylglas tot 37% korting!
Alleen vandaag

De mooiste ontwerpen voor jouw huwelijk

Zo blijft de onvergetelijke dag lang in herinnering

Professioneel trouwalbum maken

Een bijzonder aandenken aan jullie mooiste dag - tot wel 156 pagina’s

vanaf 7,99 €

Beleef jullie bruiloft opnieuw

Weergeef je mooiste dag in een bijzonder trouwalbum: in het groot of in het klein

vanaf 9,99 €

Volledige weergave van al jullie trouwfoto’s

De foto's blijven door de lay-flat binding volledig zichtbaar

vanaf 21,99 €

Stel je fotoboek samen

  Maak je eigen trouwalbum

  Een stalend bruidspaar, prachtige bloemstukken, de uitwisseling van de trouwringen en een geweldig feest: deze details maken de mooiste dag van je leven onvergetelijk. Leg deze bijzondere momenten voor altijd vast in een zelfgemaakt trouwalbum.

  Kies een kant-en-klaar design of ontwerp je trouwalbum juist helemaal zelf! Fotoboeken zijn uiterst geschikt om bruiloften in vast te leggen: de foto’s van het bruidspaar en de gasten worden hierdoor op een hoogwaardige manier gepresenteerd. Daarnaast voeg je eenvoudig persoonlijke teksten toe. We bieden verschillende mogelijkheden aan voor jullie trouwalbum. Zo heb je de keuze uit een gedrukt fotoboek (Classic) of een fotoboek op echt fotopapier (Premium). Daarnaast kun je nog kiezen uit een soft- of hardcover met matte of glanzende finish. Onze grote fotoboeken in XXL-, A3- of 30 x 30 cm formaat zijn perfect geschikt om het meeste uit jullie huwelijksfoto’s te halen. Met onze gratis fotoboek design tool kun je binnen no- time een persoonlijk trouwalbum maken van professionele kwaliteit.

  Tip van myposter: druk jullie mooiste trouwfoto ook op canvas af voor een prachtig aandenken aan de wand.

  Ontwerp een gepersonaliseerd fotoboek van jullie bruiloft en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt. Wil je ook een dierbaar trouwboek maken om zo eindeloos na te kunnen genieten van jullie grote dag? Ontdek snel handige tips in de trouwboek gids van myposter!

  Verder lezen

  Inspiratie ontwerpen voor een huwelijksalbum

  Romance

  vanaf 26,99 €

  Lovestory

  vanaf 26,99 €

  Glamour

  vanaf 26,99 €

  Fotoboeken voor bruiloften: van chic tot elegant!

  Gepersonaliseerd trouwalbum maken

  Een onvergetelijke dag wordt door middel van een trouwalbum lang herinnerd. Door middel van onze designs creëer je eenvoudig en snel bijzondere albums. Geef het bruidspaar een hoogwaardig fotoboek cadeau of maak een album van jullie eigen bruiloft. Download nu de software en ga gelijk aan de slag!

  vanaf 29,99

  Productietijd 4 werkdagen

  Overzicht van al onze fotoboeken

  • Classic fotoboek
  • Premium fotoboek
  • Classic fotoboekje

  Classic fotoboek

  Onze gedrukte fotoboeken garanderen je levenslang plezier van jouw mooiste belevenissen in heldere, warme kleuren. Kies uit verschillende formaten: van A5 tot A4-formaat, of ga juist voor een vierkant fotoboek van 30 x 30 cm. De Classic fotoboeken zijn uiterst geschikt voor extra veel pagina’s, en je hebt de keuze uit een hard- of softcover. Ook is het mogelijk om voor ons fotoboekje in schriftvorm te kiezen.

  Premium fotoboek

  Kies het perfecte fotoboekformaat voor jou! Ga voor een paperback in A4-formaat of een liggend A3-formaat. De sterke hardcover in combinatie met platliggende pagina’s (lay-flat binding) zorgen voor een luxe uitstraling. Doordat je foto’s op kwalitatief fotopapier worden afgedrukt, krijgen je foto’s een professionele uitstraling. Hierdoor komt elke kleine nuance in elke foto volledig tot zijn recht. Laat je foto’s afdrukken op zijdemat of glanzend fotopapier.

  Classic fotoboekje

  Voor een kleinere hoeveelheid foto’s adviseren wij ons fotoboekje met softcover. Hiermee leg je op een voordelige manier al jouw herinneringen vast. Wij drukken je foto’s op speciaal papier af met ons beproefde 8-kleuren systeem; hierdoor worden jouw foto’s prachtig weergeven! De sterke schriftbinding zorgt ervoor dat alle foto’s (ook de afbeeldingen die in de naad vallen) volledig zichtbaar blijven.

  vanaf 26,99

  Productietijd 4 werkdagen

  myposter fotoboek raadgever

  Zó maak je het perfecte trouwboek

  Ontwerp een gepersonaliseerd trouwfotoboek en vertel jullie liefdesverhaal met prachtige foto’s. Wij verklappen je stap voor stap hoe je van je trouwboek met behulp van de juiste tools een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Zó ontwerp je de titel van je fotoboek voor bruiloften, vakanties en meer!

  Voor een bruiloft, geboorte of de laatste vakantie: de titel van je fotoboek is de helft van het werk: het is bedoeld om nieuwsgierig te maken, verder te doen bladeren - en je mooiste momenten te herleven.

  Meer...

  Fotoboek in 6 stappen

  Hoe maak je bij een fotoboek een mooie en creatieve cover? Welke professionele tips voor het samenstellen van een fotoboek zijn er? Welke achtergrond past het beste bij jouw fotoboek? Wij laten je in zes eenvoudige stappen zien hoe je jouw fotoboek met behulp van myposter's online tool tot een onvergetelijke herinnering maakt.

  Meer...

  Formaten en prijzen

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Beste My Poster, Dank voor de goede kwaliteit en fijne service! Ik ben ontzettend blij met mijn foto's en fotoboeken. Via email zal ik nog een aantal foto's opsturen, voor het geval jullie daar iets aan hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Laura Rook

   Laura Rook

  • L'album photo de mariage de ma soeur

   Marie L. de Louvain-la-Neuve

  • Erg blij met dit mooie resultaat, mooie albums voor een zeer redelijke prijs !

   W.G.Notenboom

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons