ALLEEN VANDAAG NOG: TOT WEL €100 CASHBACK ACTIE! Sla nu toe en krijg 50% van je aankoopwaarde terug in de vorm van een kortingsbon! Mis het niet - hier vind je onze bestsellers!

brand teaser image

Met liefde gemaakt: templates voor baby fotoboeken.

Hey baby! Zo houd je je baby fotoboek al snel in handen - vanaf € 8,99

 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.
 • Eindelijk ouders! En daarbij hoort een vloed aan foto's.

  Een kleine snotaap levert veel geweldige foto's op! Houd die momenten vast in een schitterend fotoboek.

  Het is simpel: blader door alle leuke templates voor je eigen unieke baby boek! De lieve achtergronden in zachte kleuren en leuke clipart zullen je inspireren. Kies je favoriete template en voeg je foto's toe. Het beste is; je blijft flexibel ondanks je template, je kunt alles vervangen!
 • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

  Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons