SLECHTS TOT MORGEN: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

BETOVERENDE LAY-OUTS

Kies uit talrijke ontwerpen of ontwerp helemaal zelf.

KINDERSPEL

Maak je collage snel, gemakkelijk & uniek volgens jouw ideeën.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

SNELLE LEVERING

Zodat je je collage snel live kunt bewonderen of cadeau kunt geven.

Babycollage

Fotocollage Baby

Zoveel mooie lay-outs voor babycollages!

Je zult versteld staan als je onze met liefde ontworpen sjablonen ziet! Betoverende ontwerpen, zachte kleuren en schattige cliparts laten de foto's van je kleine zonnestraaltje prachtig uitkomen. Voeg de naam van je baby en individuele teksten toe in de vorm en kleur van je keuze. Maak je babycollage voor jezelf, als decoratie voor de kinderkamer of als het ideale cadeau van kleinkind aan grootouder.

Jouw baby-fotocollage op het materiaal naar jouw keuze.

Ontwerp je fotocollage helemaal zelf en stem ook het materiaal af op je foto's. Wil je je babycollage op een echt canvas? Als premium poster of liever als edele Hahnemühle poster, als acrylglasfoto of op alu-dibond? Gewoon op het pure materiaal of toch liever met een chique omlijsting? Je kunt zelfs het materiaal van de lijst en ook de kleur aanpassen aan jouw smaak. Zou een passe-partout leuk zijn? Dat kan natuurlijk ook! Test nu de vele opties in de collageconfigurator, zodat je binnenkort je perfecte babycollage op je favoriete plek kunt ophangen.

Hoe maak je echt goede foto's voor je babycollage

Het eerste lachje, het eerste papje, de eerste pogingen om te kruipen en te staan - je baby ontwikkelt zich zo snel! Daarom is het des te belangrijker om elk belangrijk moment in het leven van je kleine schat vast te leggen op foto. Natuurlijk kun je gewoon wegklikken, maar met een paar kleine trucjes kun je mega mooie en professioneel ogende babyfoto's maken. Lees daarom nu ons artikel "Babyfotografie: Expressieve beelden creëren" in het MYPOSTER online magazine! Heb ik hulpmiddelen nodig? Welk licht is het beste? Welke camera-instellingen zijn geschikt? Deze en andere vragen zullen voor je worden beantwoord, en je zult meer tips vinden rond ontwerp- en decoratie-ideeën met je babyfoto's.