SLECHTS TOT VRIJDAG! Summer Sale – veel bespaart veel! €10 met de code SAVE10 vanaf €30 | €15 met SAVE15 van €50 | €20 met SAVE20 van €80

brand teaser image

De kleintjes staan er mooi op: Onze kinder-templates.

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Stel je fotoboek samen

  Stralende ogen gegarandeerd! Tips voor je kinderen fotoboe - vanaf € 8,99

  • Vele, vele kleurrijke foto's!

   -Chocolade besmeurde gezichten, lachende kinderen, feeën, prinsessen, cowboys, goochelaars en grote avonturiers: kids zijn divers, deze fotoboeken ook!

   Of het nu een prentenboek voor kleuters wordt of een fotoboek voor iets oudere kinderen: je fotoboek zal absoluut in de smaak vallen! Onze tip : De templates zijn niet bindend, alles kan aangepast worden!
  • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

   Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

   Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
  • Welke fotoboek soorten zijn er?

   Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

   Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

   Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

  Wij houden van wat we doen.

  MYPOSTER geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons