SLECHTS TOT VRIJDAG: Het beste fotoboek ter wereld met 20% korting, met de code BOOK20!

brand teaser image

Gefeliciteerd: Onze designs voor verjaardagen.

Happy Birthday! Alle info over een fotoboek voor verjaardagen - vanaf € 8,99

 • Van harte gefeliciteerd!

  We hopen dat je een heerlijk feest hebt gevierd! Gelukkig hebben we de foto's nog... en da's maar goed ook! Je feestelijke foto's komen goed tot hun recht in een birthday fotoboek. Of het nu gaat om een 30ste verjaardag, 80ste of de verjaardag van een kind: voor iedere gelegenheid is een fotoboek gepast.

  Laat je creativiteit de vrije loop: Indien nodig, kun je de templates helemaal aanpassen op jouw smaak. Het perfecte cadeau idee: een birthday fotoboek!
 • Veel achtergronden, een tal van lettertypen en meer dan 2.000 cliparts Ieder's smaak is anders, dus pas je template gewoon aan!

  Dit kan met allerlei verschillende achtergronden, cliparts, teksten en meer.

  Met veelzijdige lay-outs bepaal je de plek van je foto's op elke pagina. Je foto's kunnen worden aangevuld met mooie fonts en persoonlijke tekst . Uiteraard op grootte in te stellen. Je hebt ook keus uit meer dan 2.000 mooie clipart , waarmee je je fotoboek verrijkt.
 • Welke fotoboek soorten zijn er?

  Je hebt twee keuzes voor de printsoort van je fotoboek: classic en premium.

  Classic fotoboeken , zijn te bestellen met een hardcover of met een softcover . Ook is er een kleiner softcover fotoboekje beschikbaar met maximaal 32 pagina's.

  Op zoek naar iets heel bijzonders? Dan is het premium fotoboek iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is de printtechniek anders dan het classic fotoboek. Hier worden de foto's direct op fotopapier belicht in plaats van geprint.

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons