SLECHTS TOT ZONDAG! X-MAS 2023 lekker achteroverhangend: Bestel bijv. canvas 60x45 en bespaar 53%

brand teaser image

Vrolijk je muur op: Onze kleurrijke lijsten.

Kleurrijke lijsten voor je favoriete afbeeldingen

Rood, blauw, geel of groen: stem de kleur van je fotolijst op je afbeelding af! Met een kleurrijke lijst versterk je de uitdrukking van je foto's en maak je van je afbeelding een echte blikvanger!

Neem bijvoorbeeld een kleur uit je afbeelding en kies deze kleur voor je lijst. Je zult het zien: je afbeelding begint te stralen! De kleurrijke houten lijsten hebben een mat, glad oppervlak en zien er dynamisch, maar niet opdringerig uit.

Bestel je foto meteen compleet in een kleurrijke fotolijst. De lijst wordt in onze eigen timmerfabriek op de millimeter nauwkeurig passend op maat gemaakt voor je afbeelding en als compleet kunstwerk bij je thuis afgeleverd.

Verder lezen

Alle Fotolijsten ook zonder foto verkrijgbaar

Meer fotolijsten in de kleur

Formaten en prijzen

Wanddecoraties van onze klanten

 • Tijdens mijn reis naar Patagonie nam ik deze poster als souvenir mee. Aangezien deze nogal een aparte verhouding heeft, heb ik een houten fotolijst op maat laten maken. Ik ben heel tevreden van het resultaat.

  Louis Van Belle

 • Ik bracht een mooie herinnering mee uit Zwitserland. Helaas was de poster geen standaard maat. Na lang zoeken vond ik via myposter een op maat gemaakt eiken frame voor een acceptabele prijs. de kwaliteit was precies zoals ik verwacht had.

  Stephanie

 • Gallery wall in progress

  Annelaure

 • Eigen foto als poster in houten frame. Erg tevreden!

  Mariska

 • Malibu Beach bij zonsondergang... mooie herinnering nu bij ons aan de muur! Mooie kwaliteit fotoafdruk en lijst (hout zwart)

  Sandra

 • Ik heb deze poster van een vriendin gekregen en vond eigenlijk dat het ingelijst moest worden. Via my poster mijn eigen lijst samengesteld waarin alles naar mijn eigen smaak ingesteld kon worden. Na een week is de lijst bezorgt en ben er zeer tevreden mee.

  KA de Boer

 • Agapanthus is één van mijn lievelingsbloemen.

  Ivette Belgie

 • Boom in het Namibische hooggebergte.

  Bart

Fotowereld

Naar de fotowereld