SLECHTS TOT ZONDAG: Bespaar tot wel 40% op wanddecoraties, zoals een canvasdoek 28x21 voor €17,99

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 27,99€ 36,99
  • € 47,99€ 71,99
  • € 58,99€ 78,99
  • € 70,99€ 103,99
  • € 119,99€ 170,99
  • € 199,99€ 263,99
Meer formaten

Je mooiste afbeelding in een elegante artbox

Kies voor een artbox als lijst voor je favoriete afbeelding, wanneer je deze meer tot uitdrukking wilt laten komen. De artbox omlijst je afbeelding op een prachtige wijze, zónder dat het de aandacht van de foto wegneemt.

Een artbox is de juiste optie voor foto's op posters, forex-platen, acrylglas, aluminium-dibond en gallery-bond. Jouw afbeelding of foto wordt in onze artbox volledig gepresenteerd. De rand wordt niet afgedekt door de lijst. De artboxen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: natuurlijk, origineel, modern en tijdloos. Op deze manier kun je je artbox visueel op je afbeelding afstemmen. Wanneer je je afbeelding en artbox tegelijkertijd bestelt, ontvang je je kunstwerk compleet passend ingelijst. Wel zo makkelijk!

Ontdek de subtiele optie van de artbox als lijst voor je mooiste foto's!

Artbox natuur

De artbox natuur geeft je foto-afdruk een natuurlijke look met warme uitstraling. De subtiele, natuurlijk houten lijst zorgt voor een gezellige sfeer en vult je kamers met helderheid en warmte. Je kunt de artbox natuur bestellen voor afbeeldingen van je keuze, zoals acrylglas of aluminium-dibond.

Meer productinformatie

Materiaal: Acryl

Artbox: Naturel

vanaf € 21,99

Productietijd 4 werkdagen

Over onze artbox

Waarom een artbox?

Posters kunnen natuurlijk ook zonder lijst gepresenteerd worden, maar met een passende lijst eromheen laten zij zich pas van hun beste kant zien! Een artbox geeft het gehele kunstwerk een speciaal effect. Je foto krijgt een elegante maar subtiele lijst. Het oog van de kijker wordt automatisch naar de afbeelding getrokken die op de voorgrond treedt.

Materiaal voor een artbox

Het hout dat voor de lijsten van de artboxen wordt gebruikt, is vrij van schadelijke stoffen en komt uit de gecontroleerde kweek. Je kunt kiezen uit meerdere artboxen in verschillende kleuren, klassiek of modern, met of zonder textuur.

Elke artbox wordt in onze timmerfabriek op de millimeter nauwkeurig passend aan je afbeelding gemaakt. Wanneer je afbeelding en artbox geproduceerd zijn, worden ze gemonteerd en gecombineerd tot je individuele kunstwerk.