Nu in de Sinterklaasshop tot wel 63% korting op jouw persoonlijke cadeaus!

Elegante fotopresentatie met onze artbox

Kies zelf de wanddecoratie en type artbox

vanaf 16,99 €

Je artbox in het gewenste materiaal

Geef je artbox vorm en kies uit veel soorten lijsten en kleuren

vanaf 16,99 €

Nu beginnen

  Je mooiste afbeelding in een elegante artbox

  Kies voor een artbox als lijst voor je favoriete afbeelding, wanneer je deze meer tot uitdrukking wilt laten komen. De artbox omlijst je afbeelding op een prachtige wijze, zónder dat het de aandacht van de foto wegneemt.

  Een artbox is de juiste optie voor foto's op posters, forex-platen, acrylglas, aluminium-dibond en gallery-bond. Jouw afbeelding of foto wordt in onze artbox volledig gepresenteerd. De rand wordt niet afgedekt door de lijst. De artboxen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: natuurlijk, origineel, modern en tijdloos. Op deze manier kun je je artbox visueel op je afbeelding afstemmen. Wanneer je je afbeelding en artbox tegelijkertijd bestelt, ontvang je je kunstwerk compleet passend ingelijst. Wel zo makkelijk!

  Ontdek de subtiele optie van de artbox als lijst voor je mooiste foto's!

  Verder lezen

  Alle Fotolijsten ook zonder foto verkrijgbaar

  Artbox lijsten

  Formaten en prijzen

  Over onze artbox

  • Waarom een artbox?

   Posters kunnen natuurlijk ook zonder lijst gepresenteerd worden, maar met een passende lijst eromheen laten zij zich pas van hun beste kant zien! Een artbox geeft het gehele kunstwerk een speciaal effect. Je foto krijgt een elegante maar subtiele lijst. Het oog van de kijker wordt automatisch naar de afbeelding getrokken die op de voorgrond treedt.
  • Materiaal voor een artbox

   Het hout dat voor de lijsten van de artboxen wordt gebruikt, is vrij van schadelijke stoffen en komt uit de gecontroleerde kweek. Je kunt kiezen uit meerdere artboxen in verschillende kleuren, klassiek of modern, met of zonder textuur.

   Elke artbox wordt in onze timmerfabriek op de millimeter nauwkeurig passend aan je afbeelding gemaakt. Wanneer je afbeelding en artbox geproduceerd zijn, worden ze gemonteerd en gecombineerd tot je individuele kunstwerk.

  Wanddecoraties van onze klanten

  • Mooie fotoreportage is pas af als deze stijlvol in de woonkamer hangt.

   Daniel uit Kalmthout

  Fotowereld

  Naar de fotowereld

  Wij houden van wat we doen.

  myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons