Jouw motief op fotobehang

In de beste kwaliteit op origineel Erfurt-vliesbehang voor een bijzonder effect

vanaf 5,99 €

Jouw motiefbehang op het gewenste formaat

Laat je fotobehang op maat maken

vanaf 5,99 €

Je hoeft je afbeelding niet te snijden

Naadloos aanbrengen zonder verlies, met genummerde stroken

vanaf 5,99 €

Topkwaliteit behang in 360 x 270 cm

Kies je eigen foto of een afbeelding uit onze motiefwereld

199,99 €252,99 €

Nu beginnen

  Jouw fotobehang op maat in de beste kwaliteit

  Maak je fotobehang volgens je eigen ideeën! Gebruik je eigen foto's of kies een van de talrijke motieven van myposter. Je foto wordt via latexdruk op het behang gedrukt. Daardoor worden de kleuren beschermd tegen UV-straling, en het behang is zonder problemen afwasbaar. Het hoogwaardige, 220gr./m2 dikke originele vliesbehang van Erfurt is degelijk en gemakkelijk aan te brengen. Je ontvangt je fotobehang tot op de centimeter nauwkeurig op het gewenste formaat.

  Geef je huis nieuwe accenten met je zelfgemaakte fotobehang!

  Verder lezen

  Fotobehang

  Fotobehang met jouw foto

  Jouw lievelingsmotief als fotobehang in de afmeting van jouw keuze. In de beste fotokwaliteit voor lang blijvende herinneringen, gedrukt met een milieuvriendelijke technologie. Het 220 gr/m2 dikke Original Erfurt vliesbehang is sterk en gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de latexdruk worden de kleuren tegen UV-straling beschermd en kan het behang zonder problemen worden schoongemaakt.

  Meer informatie

  vanaf 5,99

  Productietijd ca. 5 werkdagen

  Ook als express binnen 24 uur mogelijk

  Formaten en prijzen

  Accessoires voor het aanbrengen van het fotobehang

  Accessoires: Methyleen behangplaksel

  Tapetenkleister

  Methyleen behangplaksel

  Methyleen Direct Control voor vliesbehang is de ideale aanvulling op je fotobehang. Deze krachtpatser spat niet en biedt optimale plakkracht tot in de naden. Hij is temperatuur-, kalk- en cementbestendig en is heel geschikt om met een roller aan te brengen, ook voor gebruik van behanggereedschappen. Doordat het met een roller gedoseerd wordt opgebracht, is het plaksel tijdens het opbrengen roze en wordt het pas later transparant. Ondanks de hoge plakkracht is het kwaliteits-vliesbehang, eenmaal droog, weer te verwijderen. Eén verpakking is voldoende voor 22 m² behang. Een gladde, schone, droge en solide ondergrond garandeert het gewenste resultaat.

  Meer informatie

  Stanleymes

  Dit stabiele universele mes wordt met 3 reservemessen geleverd. Deze bevinden zich in het mes en kunnen door het speciale schuifmechanisme gemakkelijk worden verwisseld. Door de rubberen laag op de handgreep ligt het stanleymes goed in de hand waardoor je met precisie te werk kunt gaan. Perfect voor het veilig verwijderen van resten van fotobehang en meubelfolie.

  Meer informatie

  Rakel met viltkant

  Een rakel met viltkant is een klein hulpstuk voor zelfklevende producten, die het luchtbellenvrij aanbrengen van je afbeeldingen op plakfolie en fotobehang gemakkelijker maakt.

  Meer informatie

  Wij bieden je de accessoires tijdens het verdere bestelproces aan!

  Meer informatie over fotobehang

  • Materiaal en druktechniek

   Met het wandbehang van myposter bestel je topkwaliteit - van het materiaal tot de afdruk. Het originele Erfurt vliesbehang (220 gr./ m2) van de brancheleider is ademend, gemakkelijk aan te brengen en zorgt bovendien voor een uitstekend drukbeeld. Vergeet de charme van het behang uit de jaren '80 - dit vliesbehang in combinatie met het duurzame, degelijke latex-drukproces zorgt voor een beeld dat bijna fotokwaliteit heeft. Daarnaast zijn onze afdrukken absoluut milieuvriendelijk geproduceerd met inkt zonder oplosmiddelen, zodat je het behang zonder bezwaar in gesloten ruimtes kunt aanbrengen.

  • Gewenste afmeting van je fotobehang

   De meeste kamers zijn 4,5 bij 2,7 meter. Bij gebruikelijk fotobehang verlies je daardoor altijd een deel van het motief, of moet je met kleine stukjes werken. In onze foto-designer heb je daarom de mogelijkheid je behang in de gewenste grootte tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Hierdoor kun jij op een bijzondere manier van jouw afbeelding genieten.

  • Productie van fotobehang bij myposter

   Na het uploaden van je foto wordt je jpg in een persklaar pdf-bestand omgezet. Daarna wordt je foto rechtstreeks naar onze latex-drukker gestuurd en afgedrukt. In de volgende stap wordt het fotobehang met onze cnc-machines tot op de millimeter nauwkeurig in 45 cm brede, genummerde banen gesneden. De overgebleven centimeters verdelen we over de laatste twee banen, zodat een minimale breedte van 23 cm gewaarborgd is. Na het snijden volgt de kwaliteitscontrole van het fotobehang, die daarna verzendklaar wordt gemaakt. Het optioneel te bestellen behangplaksel wordt natuurlijk direct bij je bestelling ingepakt, zodat je na aflevering direct kunt beginnen met plakken.

  Productie en verzending

  • Productie

   Wij printen je motieven met hoogwaardige precisieprinters, die met behulp van een perfect kleurenbeheer een eersteklas resultaat geven. Ook foto's in groot formaat worden met een scherpte van maximaal 1440 dpi perfect op het materiaal overgebracht. Als je foto vanwege de lage resolutie echter niet vergroot kan worden, krijg je nog tijdens de vormgeving in de product-designer een melding. Als de foto is afgedrukt, zorgt de cnc-snijmachine ervoor dat de kant-en-klare afdruk tot op de millimeter nauwkeurig wordt gesneden. Linnen wordt bijvoorbeeld tot op de millimeter nauwkeurig op de hoogwaardige Perfect Frame-spanlijsten uit onze eigen werkplaats gespannen. Ook het nawerk dat altijd nodig is, bijvoorbeeld het slijpen van de randen bij afdrukken op glas of het lamineren van reuzeposters, wordt met behulp van de modernste techniek gedaan, zonder de hoogst mogelijke glans van je foto uit het oog te verliezen.

  • Verzending

   Wij willen dat het product dat je hebt besteld, veilig aankomt. Onze medewerkers zorgen dus voor een betrouwbare verzending, van verpakking tot aan de uitlevering. Je afbeelding wordt op onze verzendafdeling zorgvuldig in speciale dozen verpakt, die de ideale bescherming bieden. Vooral grootformaten krijgen een op maat gemaakte kartonverpakking. Na dit proces geven we je levering als verzekerd pakket over aan een van onze premium-verzendpartners. Zodra je afbeelding onze productieafdeling verlaat krijg je van ons per e-mail een track-and-trace code, waarmee je altijd kunt nagaan waar je pakket zich bevindt.

  • Vertrouwen

   Je uploadt je foto en kiest de gewenste opties in de product designer uit. Al je gegevens worden versleuteld doorgestuurd en door ons altijd vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst van je bestelling zorgen wij voor de verwerking en daarna voor de veilige verzending. Je bestelde product doorloopt tijdens de productie en ook afsluitend, nadat het klaar is, een regelmatige en strenge kwaliteitscontrole. De speciaal op jouw product aangepaste verzendverpakking zorgt dat je bestelling onbeschadigd en met juist deze kwaliteit bij jou aankomt.

   Vertrouw op ons en op het gouden eKomi-zegel, het waarderingscertificaat voor myposter dat we van duizenden enthousiaste klanten hebben gekregen.

  • 24-uurs express-service

   Wij bewerken en versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bij bepaalde producten kun je echter ook voor express-levering kiezen. Als we je bestelling voor 11 uur binnen hebben, krijg je het artikel tegen een toeslag de volgende werkdag geleverd, ook op zaterdag. Alle producten die je met express-levering kunt bestellen, vind je in onze Express-shop

   De optie "Express" voor de productie en levering van je afdruk kun je tijdens de bestelprocedure in het "winkelmandje" kiezen. De leveringsinformatie voor alle andere producten vind je onder Help.

  • Gegarandeerd tevreden

   Wij willen dat je 100% tevreden bent met je product. Daarom combineren we hoogwaardige materialen met de beste verwerking en milieuvriendelijke productie. Meer dan 1.000.000 verkochte producten spreken voor zich - wij werken met de hoogste kwaliteitseisen. Mocht de kwaliteit ondanks alle voorzorgsmaatregelen schade hebben geleden, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

  Motievenwereld

  Wij houden van wat we doen.

  Alleen bij myposter kun je er zeker van zijn dat je na het uitpakken een afbeelding in handen hebt die jouw hart sneller laat kloppen.

  Maak kennis met ons