SLECHTS TOT MORGEN: Poster 75x50 voor een onverslaanbare €12,99

Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

Onbeperkte foto's

Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

PERFECTE LAY-OUTS

Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 5,99€ 9,99
  • € 9,99€ 14,99
  • € 12,99€ 19,99
  • € 13,99€ 20,99
  • € 12,99€ 16,99
  • € 22,99€ 37,99
Meer formaten

Gemakkelijk te personaliseren liefdescollages.

Een liefdescollage van ons zorgt altijd voor een goed gevoel, of het nu als romantisch cadeau is of als chique wandfoto. Bij ons kun je kiezen uit vele mooie ontwerpsjablonen voor je liefdescollage en deze vervolgens individueel samenstellen met je foto's. In de configurator kun je met een paar klikken de lay-out, kleuren, teksten en nog veel meer aanpassen. Kortom: je krijgt alles wat je hartje begeert. Ontwerp nu jouw collage over het thema liefde!


Liefde

Bruiloft

Hart

Voor haar

Voor hem

Liefdescollage met foto's zelf samenstellen.

Lay-outs met liefde gemaakt.

Bloemrijk of eenvoudig, speels of puur - bij ons vind je tal van perfect ontworpen lay-outs voor je liefdescollage, waar je zeker je favoriet zult vinden. Kies je mooiste paar foto's uit en probeer een paar variaties uit! En als je liever zonder lay-out ontwerpt, is dat ook geen probleem: kies gewoon een blanco collage en maak je eigen lay-out. Dit kan heel intuïtief in onze configurator, en kleuren, teksten, beeldelementen en meer kunnen in een mum van tijd worden aangepast. Zo heb je alle mogelijkheden om je collage precies zo te ontwerpen zoals jij dat wilt, en je zult er ook over vele jaren nog met plezier naar kijken! Begin er meteen aan!

Collage Liefde - kies gewoon een ontwerp en pas het aan.

Niet genoeg ruimte in je favoriete lay-out voor al je foto's of wil je een quote toevoegen? Dat is in een paar klikken gedaan in onze configurator, want onze ontwerpen zijn nog maar het begin. Alles, van lay-out tot achtergronden en teksten, lettertypes, beeldelementen en materiaal, kan worden veranderd en aangepast aan jouw wensen. Of je nu liever werkt op je computer of smartphone, of je ontwerp wilt verfijnen op je tablet, is helemaal aan jou. Dankzij cross-device upload kan bijvoorbeeld je partner eenvoudig foto's uploaden naar je collage via een link. Dit geeft je maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van je liefdescollage en je kunt creatief zijn naar hartelust. Als je wilt, kun je een bijpassende lijst van hout, aluminium of kunststof bijbestellen. Dan kun je je liefdescollage direct thuis ophangen. Zoek maar vast een mooi plekje!

Fotocollage Liefde - een geschenk uit het hart.

Minstens zo romantisch als een boeket bloemen en ook na jaren nog heel stijlvol: een liefdescollage van ons is het perfecte cadeau voor je geliefde. Vereeuwig uitstapjes samen, mooie ervaringen als koppel of kleine momenten die jullie verbinden - en geniet er steeds opnieuw van als je ze aan de muur ziet hangen! Welke foto's je ook kiest, je zult hier zeker een lay-out vinden dat bij je partner in de smaak zal vallen. En je kunt ook een bijpassende quote of romantische fotodetails toevoegen om aan je individuele wensen te voldoen! Je zou er zelfs een traditie van kunnen maken en elk jaar of op Valentijnsdag een liefdescollage te geven met de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Begin er meteen aan, kies een paar mooie foto's uit en maak van jullie koppelcollage een romantisch geschenk!