brand teaser image

Kerstcollage

Een feest: onze kerstcollages.

Design zoals jij wilt In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.
Onbeperkte foto's Combineer voor jouw collage zoveel foto's als jij wilt.
Express verzending Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.
PERFECTE LAY-OUTS Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.
RUIME KEUZE AAN MATERI Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  Verder lezen

  Alle designs & templates

  Liefde

  Familie

  Vrienden

  Baby

  Geboorte

  Vakantie

  Alle categorieën

  Het perfecte kerstcadeau: Fotocollage "Kerst"

  • Fotocollage voor Kerst

   Nog een paar sokken? Het is niet altijd makkelijk om het perfecte kerstcadeau te vinden. Maar iets dat bij alle familieleden en vrienden in de smaak valt: fotocollages voor Kerstmis. Met weinig moeite kun je de verzamelde foto's combineren tot een mooie collage. Om een kerstcollage te maken heb je niet veel nodig: kies een van onze vele lay-outs in het thema Kerst, voeg je persoonlijke foto's toe en bestel. Zo gemakkelijk kan het zijn om een lach op hun gezichten te toveren.
  • Ontwerp Kerstmis collage met sjabloon

   MYPOSTER biedt je een groot aantal thematisch bij elkaar passende lay-outs in het thema Kerst. Dit betekent dat je alleen een lay-out hoeft te kiezen dat je bevalt. Maar als je je kerstcollage een persoonlijk tintje wilt geven, is dat ook geen probleem: met onze collageconfigurator heb je de mogelijkheid om elk aspect van onze lay-outs aan te passen: lettertype, achtergrond, aantal afbeeldingen, kleuren, schikking... Probeer het gewoon eens. Je zult merken hoe intuïtief de configurator is. Als je veel foto's in één collage wilt, hebben we hier de perfecte lay-outs: Fotocollage met veel foto's
  • Last Minute Kerstcadeau: Fotocollage

   Een individuele collage als kerstgeschenk is precies de juiste optie voor iedereen die op zoek is naar een geschenk dat uit het hart komt en toch ongewoon is. Vooral ouders of grootouders zijn blij met fotoverzamelingen van hun kinderen en kleinkinderen voor Kerstmis. Maar ze zijn ook een uitstekend idee voor vrienden of je eigen partner. Omdat het ontwerpen voor jou zo eenvoudig is, hoef je de kerstcollage alleen nog maar door ons te laten afdrukken op een fotomateriaal van hoge kwaliteit naar keuze en op te sturen. Kies tussen poster, canvas, acrylglas en vele andere materialen voor jouw kerst fotocollage. Mocht je echter vergeten zijn om op tijd aan je bestelling te denken, dan hebben wij goed nieuws voor je: met de MYPOSTER Expressoptie garanderen wij levering op de volgende werkdag als je voor 11:00 uur bestelt!

  Wij houden van wat we doen.

  MYPOSTER geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

  Maak kennis met ons