ALLEEN VANDAAG NOG: Jouw classic hardcover A4 fotoboek met tot wel 100 pagina's voor een vaste prijs van slechts €29,99

Express verzending

Vandaag voor 11:00 besteld - gegarandeerd de volgende werkdag geleverd.

PERFECTE LAY-OUTS

Ontdek designs voor elke gelegenheid, in vele verschillende stijlen.

Design zoals jij wilt

In de configurator kun je alles naar je eigen smaak plaatsen en aanpassen.

Cross-Device-Upload

Upload foto's van uw devices (bijv. mobiel, tablet) naar onze configurator.

RUIME KEUZE AAN MATERI

Wij printen jouw collage op poster, canvas, acrylglas en meer!

Jouw wensformaat voor de beste prijs

Nu beginnen

  • € 5,99€ 9,99
  • € 9,99€ 14,99
  • € 12,99€ 19,99
  • € 13,99€ 20,99
  • € 16,99€ 27,99
  • € 22,99€ 37,99

Vriendencollage maken


Vrienden

Vriendencollage online bij MYPOSTER ontwerpen.

Dit zal je bevallen: onze designs voor vriendencollages.

Met een lay-out voor een vriendencollage kun je perfect jullie vriendschapsverhaal vertellen - of het nu gaat over een road trip voor twee, schooldagen samen of andere hoogtepunten. Met onze ontwerpen vind je zeker een lay-out dat bij je past! Zodra je je favoriet hebt gekozen, kun je alles flexibel aanpassen in de configurator, van foto's tot achtergronden, teksten en meer! Natuurlijk kun je ook beginnen met een blanco lay-out en kun je je collage helemaal zelf ontwerpen. Uiteindelijk heb je een vriendencollage die perfect bij jullie vriendschap past en waar je over een paar jaar nog steeds plezier van zult hebben. Verzamel je beste foto's en ontwerp je collage in slechts een paar klikken bij ons!

Ontwerp samen je vriendencollage - met cross-device upload.

In onze configurator kun je gemakkelijk samen je vriendencollage ontwerpen, op je computer, smartphone of tablet. Dankzij cross-device upload kunnen je vrienden eenvoudig foto's uploaden naar je collage via een link - in topkwaliteit en vanaf elk apparaat. Je kunt jezelf het gedoe van USB-sticks of externe harde schijven besparen. In de configurator kun je dan alles aanpassen aan je ideeën in je favoriete lay-out, slots toevoegen of verwijderen, kleuren of lay-out veranderen, clip art en veredelingen toevoegen. Dit alles gebeurt super intuïtief en in slechts een paar klikken. Als je verschillende versies wilt uitproberen, kun je je ontwerpen gewoon opslaan in je klantenaccount. Als je eenmaal hebt gekozen voor een versie, kun je kiezen uit een groot aantal materialen en lijsten. Bekijk gewoon een paar opties en vind de collage die het best bij jou en je vrienden past!

Vriendencollage - echt leuk om als cadeau te geven.

Het beste aan goede vriendschappen zijn de gedeelde ervaringen. Bij ons kun je ze omtoveren tot unieke geschenken. Of het nu gaat om vakantie- of feestfoto's, een compilatie van de afgelopen jaren of een heel speciaal moment: een collage van ons valt gegarandeerd in de smaak, bijvoorbeeld als collage van een beste vriend. Wij hebben voor dit doel een hele reeks ontwerpsjablonen voorbereid, waaronder je voor elk thema wel iets zult vinden. En in plaats van schaar en papier te gebruiken, kun je je collage maken vanaf je computer of mobiele telefoon. Het is ook heel praktisch: druk je collage van ons gewoon meerdere keren af en geef hem cadeau aan al je vrienden of trakteer jezelf ook op een exemplaar!

Vriendschapscollage, gedrukt op wat je maar wilt.

Of het nu gaat om een eenvoudige poster, een chique canvas of afgedrukt in expositielook als gallery-bond - je kunt je fotocollage over vriendschap bij ons laten maken op precies het materiaal dat jij wilt. Wij produceren ook vele modellen in volledig individuele formaten, waarbij je de hoogte en breedte tot op de millimeter kunt aanpassen. Wil je ook een lijst? Bestel er dan gewoon ook één - van hout, aluminium of kunststof en met verschillende passe-partout mogelijkheden. Zo kun je je vriendencollage direct ophangen als hij aankomt. Het beste is om gewoon een paar verschillende varianten in onze configurator te vergelijken en je vriendschaps fotocollage te ontwerpen op het materiaal dat jij het mooist vindt!