Op 14.02 is het Valentijndag! Ontdek mooie geschenken in de Valentijnsdag-shop - Mooie aanbiedingen met tot wel 60% korting!

brand teaser image

Genoeg plek voor alle: je foto's als een collage.

  • Diverse lay-outs
  • Gebruik tot wel 81 foto's
  • Gedrukt op 265 gram Premium HP-papier
  • Ook gelamineerd beschikbaar: mat of glanzend
  • Posters van klein tot XXL-formaat

Uw poster-collage: in mat of glans, met of zonder lijst.

Veel foto's, maar één motief. Stel bij ons uit zoveel foto's als u zelf wilt een unieke fotocollage samen en laat uw fotocollage als poster op premium papier afdrukken. Uw poster-fotocollage kunt u als gelamineerde poster in mat of glans bestellen, desgewenst ook ingelijst. Zo komt uw collage-poster perfect tot zijn recht en is deze ook beschermd tegen krassen en invloeden van buitenaf. Maak gebruik van de grote keuze aan afmetingen en formaten voor uw poster-collage van klein tot XXL, van rechthoekig en vierkant tot rond of hartvormig.

Met de MYPOSTER Collage-maker kunt u uw eigen poster-collage online samenstellen, met slechts een paar muisklikken en zonder software. Dankzij de vele sjablonen, opties, persoonlijke teksten en nog andere opties kunt u bij ons unieke poster-fotocollages samenstellen.

Nu uw persoonlijke poster-collage met de MYPOSTER Collage-Maker maken!

Verder lezen

Maak je eigen fotocollage

Collage als poster

U fotocollage ziet er als poster fantastisch uit! Stel uw fotocollage-poster samen met slechts een paar kliks, met uw favoriete sjabloon voor de lay-out en de vele mogelijkheden voor vormgeving. Kies de gewenste afmeting, van klein tot panorama in uw favoriete formaat voor uw collage-poster. Als extra bescherming en voor een nog betere look, kunt u uw collage-poster gelijk laten inlijsten om de collage na ontvangst meteen op te hangen.

Formaten en prijzen

Wij houden van wat we doen.

myposter geeft 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen een grote glimlach bij het ontvangst van je bestelling!

Maak kennis met ons