Slechts tijdelijk: laat jouw collage op poster of canvas drukken en krijg 15% korting!
Actiecode: FOTOCOLLAGE-15

Maak jouw eigen fotocollage gratis met de collagemaker

Slechts tijdelijk: jouw fotocollage maken en op poster of canvas drukken met 15% korting! Actiecode: FOTOCOLLAGE-15

Hoe kan ik mijn fotocollage maken?

Je begint met het selecteren van je layout voor je collage. Hierna upload je je favoriete foto's in de designer en sleept deze in je layout. De laatste stap is het kiezen van tekst en/of achtergrondkleur van je collage. Lees verder voor meer informatie.
 • Stap 1: kies je perfecte lay-out!

  In de eerste stap van het fotocollage maken kies je de lay-out van jouw foto's. Hier kun je het gewenste formaat selecteren en tot wel 81 foto's toevoegen!

  Je bepaalt zelf precies hoe de foto's ingedeeld worden in je fotocollage: de mogelijkheden zijn eindeloos! Een fotocollage maken in formaten van 3:4 is net zo makkelijk als formaten van 2:1. De perfecte lay-out voor jouw fotocollage is afhankelijk van je foto's en het thema van je collage.

  Toch niet helemaal naar je zin? Geen zorgen, je kunt de lay-out op elk moment veranderen. Zo ontdek je eenvoudig de mooiste weergave van jouw foto's!
 • Stap 2: kies je foto's voor je fotocollage!

  Jouw foto's, jouw collage. Onder 'mijn foto's' in de collagemaker kun je de gewenste foto's selecteren en uploaden. Zo kies je eenvoudig afbeeldingen van je computer, Facebook, Dropbox of je myposter account.

  Met de myposter collagemaker kun je eenvoudig je foto's verplaatsen en het perfecte fotocollage maken. Met de Drag and Drop, Autofill en Shuffle functies kun je gemakkelijk alle mogelijke versies uitproberen.
 • Stap 3: fotocollage maken met tekst

  De volgende stap is optioneel in het proces van fotocollage maken, maar kan jouw fotocollage nét dat beetje extra geven. Met een persoonlijke tekst, citaat of quote kan je je collage echt afmaken.

  Zo voeg je bijvoorbeeld eenvoudig teksten toe zoals: 'Happy Birthday! , 'Parijs 2018'. Hoe? Klik in de collagemaker op 'Nieuwe tekst' en typ de gewenste tekst in het tekstvak. Kies uit diverse lettertypes, kleuren en groottes. Je kunt de tekst op elk moment weer aanpassen en verplaatsen in je collage.

  Een fotocollage maken is lang niet zo lastig als je denkt!
 • Stap 4: de perfecte achtergrond voor jouw fotocollage

  Voelt het alsof je collage nog niet compleet is? Probeer dan eens een fotocollage te maken met een achtergrond! Kies uit streepjes, stippen, glitters, kleuren of ga juist voor een foto. Er zit altijd wel een passende achtergrond voor jouw collage bij!

  Bekijk de categorieën zoals reizen, bruiloft, party en selecteer het bijpassende thema voor jouw fotocollage. Je bepaalt bij het fotocollage maken zelf hoeveel ruimte de achtergrond inneemt. Met het bovenste icoontje pas je eenvoudig de breedte van de buitenste rand van je collage aan. Met behulp van het middelste icoontje bepaal je met de schuifregelaar de afstand tussen de foto's. Met het onderste icoontje kun je de hoeken van je afbeeldingen in je collage afronden.

  Kies uit onze verschillende mogelijkheden zoals je foto op canvas, acrylglas of laat 'm als poster afdrukken.