Maak kennis met ons

Wie zijn wij?

Dít maakt myposter zo bijzonder

Alleen bij myposter weet je zeker dat je een fotoproduct ontvangt van geweldige kwaliteit. Elke foto is voor ons bijzonder en krijgt bij ons de zorgvuldige en professionele behandeling die het verdient. Jouw foto op prachtig linnen of hoogwaardig aluminium-dibond? Het maakt niet uit voor welk product je kiest, wij zorgen voor het perfecte resultaat!

Verder lezen
 • Wij houden van wat we doen

  Absoluut de beste kwaliteit
  Het beste is voor ons maar net goed genoeg. Wij combineren hoogwaardige materialen, de modernste machines met enorm veel passie. De uitkomst daarvan zijn de unieke myposter-producten. Overtuig jezelf!

  Persoonlijke klantenservice
  De medewerkers van onze klantenservice kennen al onze producten door en door. De klantenservice en de productie bevinden zich op dezelfde locatie, hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen. Zo kunnen we snel reageren op jouw behoeften, problemen en vragen. Als het mogelijk is, dan maken wij het mogelijk. Beloofd!

  Tevredenheidsgarantie
  Wij streven naar perfectie. De klanten, producten, service en webshop staan bij ons voorop. Mocht er toch een keertje iets fout gaan, dan zijn we er voor jou. We helpen je gegarandeerd snel en onbureaucratisch.

 • Persoonlijke & professionele klantenservice

  Onze medewerkers kennen alle myposter-producten: van de materialen tot de printtechnieken en de bediening van de product-designer. Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Je bereikt onze experts per e-mail, contactformulier en telefoon.

  Medewerkers met gevoel
  Ons supportteam bestaat uit hulpvaardige professionals, die als missie hebben je te steunen en raad te geven. Onze medewerkers zijn mensen met een hart en verstand, die er echt plezier in hebben je op de beste manier verder te helpen. Geen robots of ingesproken bandjes: bij ons tref je alleen echte mensen.

 • In-house productie

  Het is ons doel om de beste fotoproducten ter wereld te maken - en dat elke dag weer. Wij produceren onze producten zelf op onze locatie in Bergkirchen. Hierdoor hebben wij de volledige controle over de kwaliteit van de producten. Zo kunnen we garanderen dat we van jouw mooiste foto's, de beste fotoproducten maken.

  Goed opgeleide vakmensen
  Elke foto gaat tijdens de productie door vele handen en wordt elke keer een beetje beter. Ons geheim: meesterlijk vakwerk in combinatie met de modernste machines.

  De modernste techniek
  Of het nu om lasergestuurde snijmachines of Zwitserse precisie-flatbed-printers gaat: wij hebben het. Om de beste producten te kunnen produceren, maken wij gebruik van de nieuwste technologie en machines.

  Onderzoek en ontwikkeling
  Als anderen geloven dat je klaar bent dan moet je pas echt beginnen. Onze medewerkers zorgen niet alleen dat de kwaliteit van myposter gelijk blijft, maar zoeken elke dag weer naar mogelijkheden om je volgende product van myposter nóg beter te maken.

 • Massa's knappe koppen

  Van onze legendarische klantenservice tot de IT-goeroes en onze productie-specialisten: alle medewerkers van myposter bevinden zich onder één dak. Als jonge, groeiende onderneming staat innovatie voorop!

  Van A tot Z
  Teamwork is key! Wij vinden dat goede kwaliteit zowel in de advisering als in het afgewerkte product alleen maar met teamwerk te behalen valt.

  Samen nieuwe ideeën ontwikkelen
  Dankzij onze open cultuur komen de ideeën bij ons uit alle richtingen. Alle afdelingen staan nauw met elkaar in contact. Zo ontstaan er constant nieuwe ideeën die zorgen voor nóg betere myposter-ervaring.

  We hebben altijd werk voor goede mensen
  Deel je onze passie voor hoogwaardige fotoproducten? Als je interesse hebt om een deel uit te maken van ons innovatieve team, neem dan een kijkje op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie naar jobs@myposter.de.
  We verheugen ons op de samenwerking!

 • Duurzame productie

  Als productiebedrijf kennen we onze verantwoordelijkheid tegenover het milieu. We gebruiken daarom oplosmiddelvrije inkt, opnieuw aangroeiende grondstoffen en een energie-efficiënte productie. Van papierloze productie tot unieke verpakkingsoplossingen: wij hebben het.

  Hout uit gecontroleerde bosbouw
  Voor het houten canvas frame wordt geen boom extra gekapt. Deze unieke "Perfect Frame" lijsten worden hoofdzakelijk van houtafval als spaanders, zaagmeel en takken (MDF-materiaal) gemaakt. Daarmee ligt het gebruikspercentage rond meer dan 50%, zodat het milieu duurzaam wordt ontzien. Al het hout dat wij gebruiken komt uit gecontroleerde Duitse bosbouw.

  Hergebruik
  Bij myposter gebruiken we slim recycling-proces voor oud karton en stukken papier. De in het productieproces ontstane materiaalresten worden tot vulmateriaal verwerkt. Dit materiaal plaatsen we de hoeken en randen van de myposter-producten. Zo zijn de producten goed beschermd tijdens het transport!

  Drukproces
  Voor oplosmiddelen en lak is bij ons geen plek. Wij gebruiken oplosmiddelvrije inkt voor onze afdrukken, zodat alle producten van myposter zonder bezwaar binnen gebruikt kunnen worden.